ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 august 2021

 
 

B1 Tv [22/07/2021]

 
E condamnarea lunii iulie în România! L-au trimis la puşcărie chiar pe el! Judecătorii, fără milă: i-au dat 2 ani de închisoare, cu executare!
     
E condamnarea lunii iulie în România! L-au trimis la puşcărie chiar pe el! Judecătorii, fără milă: i-au dat 2 ani de închisoare, cu executare!

Joi, 22 iulie, Viorel și Andrei Hrebenciuc au primit sentința în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, care s-a rejudecat de la zero, la Curtea de Apel din Brașov. Viorel Hrebenciuc a primit doi ani de închisoare cu executare, iar fiul său, cu suspendare. Alături de Viorel Hrebenciuc, şi Ioan Adam, fost deputat, a fost condamnat la tot la doi ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru cumpărare de influenţă în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri de la Romsilva. Pedepsele sunt identice cu cele din 2018 și nu sunt definitive. Pot fi atacate cu recurs la Curtea Supremă. Viorel Hrebenciuc şi-a recunoscut faptele în faţa judecătorilor. El a declarat că a intervenit pe lângă funcţionarii unor instituţii din Bacău pentru ca Paltin Gheorghe Sturdza să intre în posesia a 43.000 de hectare de pădure. În schimbul acestui „serviciu”, Hrebenciuc urma să primească 12.000 de hectare, prin încheierea unui act adiţional pe numele fiului său. Lista persoanelor condamnate în dosarul retrocedărilor ilegale Curtea de Apel Braşov a rejudecat pe fond dosarul retrocedării ilegale a peste 43.000 de hectare împădurite, în valoare de 303,8 de milioane de euro, după o decizie a Curţii Constituţionale (CCR), care a dus la anularea judecăţii iniţiale. Din februarie 2020, părţile implicate au readministrat o serie de probe, respectiv au fost reaudiaţi o serie de martori şi s-a efectuat o expertiză criminalistică. În acest dosar au mai fost condamnați și Lorand Andraș Ordoj, juedcător la Tribunalul Covasna – 7 ani de închisoare cu executare, Paltin Gheorghe Sturdza, beneficiarul retrocedării – 3 ani de închisoare cu executare, Anca Roxana Bularcă – fosta soție a lui Ioan Adam, judecătoare la Tribunalul Brașov – 2 ani de închisoare cu suspendare. Adam Crăciunescu, fost director general Romsilva, a fost (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Mihai Bendeac, acuzații grave la adresa lui Cătălin Măruță: „Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai (...)
Mihai Bendeac, acuzații grave la adresa lui Cătălin Măruță: „Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui!”
Mihai Bendeac a postat un clip pe Instagram, în care îi cere insistent lui Cătălin Măruță să (...)
Insectele agresive care atacă România. S-au înmulțit într-un ritm alert și sunt imune la substanțele chimice (...)
Insectele agresive care atacă România. S-au înmulțit într-un ritm alert și sunt imune la substanțele chimice (FOTO)
Ploșnițele dantelate s-au înmulțit într-un ritm alert în România, în ultimul an. Insectele aduse (...)
Motivul despărțirii dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a apărut vânătă în (...)
Motivul despărțirii dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a apărut vânătă în public
Noi detalii despre unul dintre cele mediatizate cupluri au ieșit la iveală. Este vorba despre (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY