ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 1 august 2021

 
 

Gazeta de Sud [22/07/2021]

 
Ce amenzi riscă pietonii craioveni care traversează prin locuri interzise
     
Ce amenzi riscă pietonii craioveni care traversează prin locuri interzise

Poliția Locală Craiova a identificat, în ultimele ziule, un număr foarte mare de persoane ce traversează ilegal marile bulevarde ale Craiovei. Pe lângă faptul că își pun viața în pericol, oamenii distrug și amenajările urbane ce despart sensurile de circulație. Acțiunile vor continua și în perioada următoare. Cei care încalcă legea vor fi amendați, se arată într-un comunicat al Polițiștii locali cu atribuții de circulație au desfășurat o amplă campanie în rândul populației. Scopul acțiunii a fost de a conștientiza în special pietonii, dar și pe ceilalți participanți la trafic, despre riscul traversării marilor bulevarde prin locuri nepermise. Acțiunile au avut un caracter preventiv și s-au desfășurat pe bulevardele aglomerate din municipiul Craiova, ca urmare a numărului mare de incidente petrecute în trafic, cauzate de nerespectarea normelor de circulație de către cetățeni. #tdi_2 .td-doubleSlider-2 .td-item1 background: url(https://www.gds.ro/wp-content/uploads/2021/07/Actiune-Politia-Locala-01-160x120.jpeg) 0 0 no-repeat; #tdi_2 .td-doubleSlider-2 .td-item2 background: url(https://www.gds.ro/wp-content/uploads/2021/07/Actiune-Politia-Locala-04-160x120.jpeg) 0 0 no-repeat; #tdi_2 .td-doubleSlider-2 .td-item3 background: url(https://www.gds.ro/wp-content/uploads/2021/07/Actiune-Politia-Locala-03-160x120.jpeg) 0 0 no-repeat; #tdi_2 .td-doubleSlider-2 .td-item4 background: url(https://www.gds.ro/wp-content/uploads/2021/07/Actiune-Politia-Locala-02-160x120.jpeg) 0 0 no-repeat; #tdi_2 (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Liga 1 / FCU Craiova a capotat în Ilfov, cu FC Voluntari
Liga 1 / FCU Craiova a capotat în Ilfov, cu FC Voluntari
FCU Craiova nu a reușit să repete jocul bun din etapa trecută, când s-a impus cu 1-0 în fața lui (...)
JO / Tenis: Belinda Bencic, noua campioană olimpică
JO / Tenis: Belinda Bencic, noua campioană olimpică
Jucătoarea elveţiană de tenis Belinda Bencic (12 WTA, cap de serie nr. 9) a câştigat, sâmbătă, (...)
Gheața din Groenlanda se topește masiv din cauza unui val de căldură
Gheața din Groenlanda se topește masiv din cauza unui val de căldură
Un val de căldură în Groenlanda, cu temperaturi cu peste zece grade peste normele sezoniere, a (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY