ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 1 august 2021

 
 

B1 Tv [22/07/2021]

 
Sorin Cîmpeanu, pe B1 TV, după discuția cu Ministerul Finanțelor: Toate solicitările pe care le-am adresat vizează atât încurajarea echității, cât și încurajarea performanței (VIDEO)
     
Sorin Cîmpeanu, pe B1 TV, după discuția cu Ministerul Finanțelor: Toate solicitările pe care le-am adresat vizează atât încurajarea echității, cât și încurajarea performanței (VIDEO)

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a oferit detalii despre discuția preliminară de joi cu Ministerul Finanțelor, în contextul în care a solicitat suplimentarea resurselor pentru sectorul pe care îl administrează. „Fiecare sumă a fost argumentată din mai multe perspective”, a precizat oficialul, în cadrul Știrilor B1 tv prezentate de Dan Gabor. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Sorin Cîmpeanu, pe B1 tv, după discuția cu Ministerul Finanțelor „A fost prima discuție, o discuție preliminară cu Ministerul de Finanțe, în care Ministerul Educației a pus pe masa discuțiilor toate solicitările, cu argumentație foarte la obiect. Fiecare sumă a fost argumentată din mai multe perspective. Este nevoie, spre exemplu, de o creștere a finanțării pentru rezidențiat, știut fiind faptul că în urma perioadei criză sanitară numărul rezidenților a crescut cu 6.000, 6.000 de rezidenți care vor trebui să fie finanțați. Finanțarea se face prin intermediul Ministerului Educației către universitățile de medicină și farmacie. Aceste lucruri necesită un plus de finanțare”, a declarat Sorin Cîmpeanu, care a vorbit în aceeași emisiune și despre plata pentru orele remediale. Întrebat care e domeniul în care se resimte cea mai mare nevoie de bani în acest moment, ministrul Educației a explicat: „Am spus-o dintotdeauna, în egală măsură, în educația din România trebuie să încurajăm echitatea în primul rând, dar la fel de bine să încurajăm și performanța. Toate solicitările pe care le-am adresat Ministerului de Finanțe la această discuție preliminară vizează atât încurajarea echității, cât și încurajarea performanței. Avem spre exemplu un rezultat absolut excepțional, astăzi Ministerul Educației a primit echipa de robotică AutoVortex, o echipă care a primit pentru prima oară în Statele Unite ale (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de (...)
Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
Un incendiu a izbucnit la groapa de gunoi din zona CET a municipiului Arad, a informat ISU Arad (...)
Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu (...)
Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai (...)
Un copil în vârstă de 4 ani a decedat, sâmbătă, într-un accident rutier produs în localitatea (...)
Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, (...)
Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (...)
Un exemplar de urs brun a fost filmat când alerga pe străzile localității Borca din județul Neamț. (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY