ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 august 2021

 
 

B1 Tv [22/07/2021]

 
Cât costă o zi de parcare la Mamaia. O zi de parcare ajunge cât o noapte de cazare
     
Cât costă o zi de parcare la Mamaia. O zi de parcare ajunge cât o noapte de cazare

Parcarea a devenit un lux pentru turiștii din Mamaia. În plin sezon, găsirea unui loc de parcare este o mare problemă, iar tarifele sunt din ce în ce mai mari. Consiliul Local Constanţa a decis în ultimul moment să facă o majorare de 4 lei/oră, faţă de 7 lei/oră, cât se intenţiona la un moment dat. Cei 4 lei/oră se plătesc însă 24 de ore din 24. Astfel, un turist care folosește parcarea publică va plăti 94 de lei pentru 24 de ore de parcare (primele trei ore sunt 10 lei). O familie care stă la mare cinci zile va plăti doar pentru parcare 470 de lei, iar o vacanță de o săptămână duce costul la 658 de lei, potrivit Adevărul.ro. Cristian Bărhălescu, vicepreședintele ANAT, a precizat că tarifele de parcare din Mamaia sunt la nivelul celor din Monte Carlo. „În centrul staţiunii Mamaia, tarifele de parcare sunt mai mari decât în centrul Bucureştiului. Se bat undeva cu Monte Carlo sau alte destinaţii de top din Europa“, spune Cristian Bărhălescu, vicepreşedinte ANAT. Mamaia are 7.000 de locuri de parcare cu taxă. Tarifele sunt aceleași și pentru zone turistice ale Constanței, precum Portul Tomis sau zona peninsulară, precizează sursa citată. În Mamaia Nord nu se percepe nicio taxă de parcare. Ar putea fi introdusă o asemenea taxă de abia de la anul. În Eforie Nord și Eforie Sud turiștii nu plătesc parcarea. Cele 6 stațiuni administrate de Primăria Mangalia (Olimp, Neptun, Jupiter, Venus, Saturn, Cap Aurora) pun la dispoziția turiștilor 400 de locuri de parcare publică. Ora de parcare este 3 lei, dar ziua este doar 15 lei. În Costinești și Vama Veche nu se plătește vreo taxă de (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile (...)
Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
Medicul infecționist Cristian Oancea, de la Spitalul Victor Baveș din Timișoara, este de părere că (...)
RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, (...)
RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de (...)
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a fost capturată de o grupare consolidată după o tentativă (...)
Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca (...)
Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
Medicul Beatrice Mahler a explicat la Actualitatea cu Tudor Mușat ce efecte aduce valul patru al (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY