ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 3 august 2021

 
 

B1 Tv [22/07/2021]

 
Sorin Cîmpeanu: Banii pentru ore remediale sunt sosiți. Procedura de verificare întârzie plata, dar vă asigur că vor fi plătite toate aceste drepturi salariale (VIDEO)
     
Sorin Cîmpeanu: Banii pentru ore remediale sunt sosiți. Procedura de verificare întârzie plata, dar vă asigur că vor fi plătite toate aceste drepturi salariale (VIDEO)

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a explicat că procesul birocratic excesiv întârzie plata drepturilor salariale pentru activitățile remediale. „Vă asigur că vor fi plătite absolut toate aceste drepturi salariale pentru colegii noștri, care au înțeles importanța recuperării a ceea ce s-a pierdut pe parcursul perioadei de criză sanitară”, a fost mesajul oficialului, joi, la Știrile B1 tv prezentate de Dan Gabor. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Sorin Cîmpeanu, pe B1 tv, despre plata banilor pentru ore remediale Întrebat când vor sosi banii pentru ore remediale, ministrul Educației a răspuns: „Banii sunt sosiți pentru ore remediale, este vorba de un proces birocratic excesiv, îl apreciez ca fiind birocratic excesiv, în procedurile de lucru cu fondurile europene clasice, care presupun mai multe verificări, mai multe raportări. Există raportări din partea școlilor, din partea profesorilor și din partea inspectoratului, toate aceste raportări sunt verificate la Ministerul Educației și nu de puține ori – din păcate, de mult prea multe ori – au fost diferențe majore între aceste trei feluri de raportare. Nu este normal în primul rând să avem trei feluri de raportare și apoi nu este normal să avem diferențe între aceste raportări”. „Procedura de verificare, chiar dacă am alocat resurse umane suplimentare, durează foarte mult și, din păcate, întârzie plata drepturilor salariale pentru activitățile remediale, lucru pentru care mi-am cerut și îmi cer scuze în continuare public, dar în același timp vă asigur că vor fi plătite absolut toate aceste drepturi salariale pentru colegii noștri, care au înțeles importanța recuperării a ceea ce s-a pierdut pe parcursul perioadei de criză sanitară”, a adăugat ministrul. În aceeași emisiune, ministrul Sorin Cîmpeanu a oferit (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la (...)
Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
De la începutul sezonului, pe litoralul românesc au ajuns peste 250.000 de turiști, iar numeroase (...)
Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm (...)
Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în (...)
Claudiu Năsui, ministrul USR-PLUS al Economiei, a anunțat, în ultimele zile, eliberarea din (...)
Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru (...)
Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
Ministrul Mediului este de părere că în cazul persoanelor care conduc mașini în valoare de 20.000 (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY