ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 iulie 2021

 
 

Gazeta de Sud [22/07/2021]

 
Arhiepiscopul Teodosie, lăsat pe dinafară la aniversarea Patriarhului Daniel
     
Arhiepiscopul Teodosie, lăsat pe dinafară la aniversarea Patriarhului Daniel

Arhiepiscopului Teodosie al Tomisului nu i s-a permis accesul cu mașina în curtea Patriarhiei Române de pe Dealul Mitropoliei, unde venise pentru a fi prezent la aniversarea Patriarhului Daniel. Prin urmare, șoferul a fost nevoit să lase limuzina de lux (Mercedes-Benz S Class) în faţa barierei și să ducă pe jos buchetul imens de flori pe care Arhiepiscopul Teodosie i l-a adus în dar Patriarhului cu prilejul aniversării a 70 de ani, scrie G4media. Vizibil deranjat de acest moment, Teodosie a participat doar la slujba de Te Deum care a fost oficiată în altarul de vară din curtea Patriarhiei. După slujba care a durat aproximativ o oră, Arhiepiscopul Teodosie a plecat de la ceremonie. Momentul plecării ierarhului de la Constanța a avut loc chiar în timpul în care toți membrii Sfântului Sinod, împreună cu invitații Patriarhului, au intrat în Palatul Patriarhiei pentru a participa la momentul aniversar. Acuzat de plagiat și lipsa onestității științifice Patriarhia Română l-a acuzat pe Arhiepiscopul Tomisului de plagiat și lipsa onestității științifice într-un răspuns formulat la solicitarea acestuia de ridicare a Arhiepiscopiei Tomisului la rangul de mitropolie. Documentul, făcut public de G4Media, scoate în lumină problemele învățământului doctoral teologic ortodox de la Universitatea „Ovidius” din Constanța, unde Teodosie Petrescu este profesor universitar și director al școlii doctorale. Într-un document obţinut de G4Media, Cancelaria Sfântului Sinod arată că ÎPS Teodosie doreşte să transforme Arhiepiscopia Tomisului într-o mitropolie fără a fi îndeplinite toate condiţiile necesare şi că face acest lucru dintr-o “ambiţie personală”. Arhiepiscopul Teodosie, în conflict cu BOR Conducerea Bisericii Ortodoxe Române (BOR) i-a refuzat controversatului Teodosie avansarea în ierarhia internă și transformarea în mitropolit, potrivit (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
JO / Programul sportivilor români de joi, 29 iulie
JO / Programul sportivilor români de joi, 29 iulie
Sportivii români vor concura la două sporturi, canotaj şi înot, joi, la Jocurile Olimpice de la (...)
OMS solicită țărilor bogate să nu își imunizeze tinerii, pentru a dona dozele țărilor sărace
OMS solicită țărilor bogate să nu își imunizeze tinerii, pentru a dona dozele țărilor sărace
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) cerea în urmă cu o săptămână ţărilor bogate să nu-şi vaccineze (...)
Restricţii de circulaţie (>7,5 t) cauzate de caniculă
Restricţii de circulaţie (>7,5 t) cauzate de caniculă
Joi, vineri și sâmbătă (29-31 iulie), în intervalul orar 12.00-20.00, se vor institui restricții de (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY