ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 3 august 2021

 
 

Ziarul de Bacău [22/07/2021]

 
Guvernul a alocat județului Bacău 20,46 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații
     
Guvernul a alocat județului Bacău 20,46 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații

În ultima ședință de Guvern au fost alocați județului Bacău 20,46 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații pentru 47 de UAT-uri și pentru Consiliul Județean, a anunțat deputatul Mircea Fechet, președintele PNL Bacău. Sumele cele mai importante au fost repartizate orașelor Slănic Moldova (3,6 milioane), Dărmănești (3,2 milioane) și Moinești (1,1 milioane). […] Articolul Guvernul a alocat județului Bacău 20,46 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY