ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 3 august 2021

 
 

Gazeta de Sud [22/07/2021]

 
Fostul şef al serviciilor secrete din Bulgaria, arestat pentru braconaj
     
Fostul şef al serviciilor secrete din Bulgaria, arestat pentru braconaj

Fostul şef al Agenţiei de Stat pentru Securitate Naţională (DANS) din Bulgaria, Dimităr Gheorghiev, a fost arestat pentru braconaj, notează publicația Mediapool, citată de Rador. Împreună cu el a fost reţinut şi preşedintele Clubului de Fotbal „Tigrii bistriţeni”, Serghei Taşkov, precum şi un angajat al DANS, care făcea parte din echipă. Cei trei se află în prezent la Secţia Regională de Poliţie II din Blagoevgrad, au anunţat surse din cadrul Ministerului de Interne de la Sofia. Ei au fost reţinuţi în cursul serii de marţi, în urma unei sesizări de braconaj la o fermă de vânătoare în apropiere de oraşul Simitli. În maşinile în care au călătorit tovarăşii de vânătoare s-au găsit patru puşti şi un porc ucis Potrivit primelor informaţii, în maşinile în care au călătorit tovarăşii de vânătoare s-au găsit patru puşti şi un porc ucis. Urmează să le fie luate amprente, iar la faţa locului a fost chemat un anchetator, pentru că unul dintre cei reţinuţi este angajat activ în cadrul DANS, potrivit G4Media.ro. Gheorghiev a părăsit postul în urmă cu câteva săptămâni Gheorghiev a părăsit postul în urmă cu câteva săptămâni, după venirea la putere a guvernului interimar în Bulgaria. Scandalul în jurul lui a început după ce ministrul interimar de interne, Boiko Raşkov, a anunţat că Gheorghiev este în concediu şi a sugerat că astfel vrea să evite o demitere. El însuşi susţine că a fost înlăturat din funcţie din cauza activităţii DANS împotriva spionilor ruşi în Bulgaria. Celălalt arestat, Taşkov, este preşedintele unui club de fotbal în care, în urmă cu câţiva ani, a jucat fostul premier bulgar Boiko Borisov. Anul trecut s-a anunţat că Vitoşa – Bistriţa renunţă la echipa sa mare de fotbal şi va lucra doar pentru echipa de copii şi (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Două suburbii din Atena, evacuate din cauza unui incendiu care a mistuit câteva case
Două suburbii din Atena, evacuate din cauza unui incendiu care a mistuit câteva case
Un incendiu a distrus marţi mai multe case din Varibombi, un cartier de la periferia Atenei, (...)
O englezoaică născută în urma unui viol a obținut condamnarea tatălui ei biologic
O englezoaică născută în urma unui viol a obținut condamnarea tatălui ei biologic
Justiţia britanică l-a condamnat marţi pe un bărbat de 74 de ani pentru un viol comis asupra unei (...)
Bulgaria şi România, codaşele UE la vaccinarea anti-COVID
Bulgaria şi România, codaşele UE la vaccinarea anti-COVID
Bulgaria şi România sunt codașele pe lista vaccinării anti-Covid a UE, pe primul loc fiind Spania, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY