ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 iulie 2021

 
 

Gazeta de Sud [22/07/2021]

 
Titlu: Diversificarea activitatii Agro Roban Roxet Farm SRL
     
Titlu: Diversificarea activitatii Agro Roban Roxet Farm SRL

AGRO ROBAN ROXET FARM S.R.L. anunţă finalizarea proiectului “Diversificarea activitatii Agro Roban Roxet Farm SRL“ Cod SMIS 131303. Proiectul este finanțat prin Regio Programul Operaţional Regional 2014–2020, care este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia de către Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia în calitate de Organism Intermediar. Perioada de implementare a proiectului este 13.05.2019 – 31.07.2021, valoare totală a proiectului este de 1.174.149,53 lei. Finanțarea nerambursabilă primită este în valoare de 886.356,13 lei, din care 753.402,71 lei din FEDR si 132.953,42 lei din valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national. Obiectivele proiectului sunt: Obiectivul principal al proiectului îl constituie dezvoltarea microintreprinderii Agro Roban Roxet Farm SRL prin înființarea unei noi unitați de producție peleți. Obiectivele specifice ale proiectului: Înființarea unei noi unități de fabricare peleți prin dotarea cu echipamente tehnologice specifice activitații de fabricare articolele din pluta, paie șidin alte materiale vegetale împletite;Creșterea numărului mediu de salariați ca urmare a realizării proiectului cu 5 salariați și menținerea numărului mediu de salariați actuali dincadrul societații;Respectarea și promovarea principiilor orizontale privind dezvoltare durabilă și egalitate de șanse prin:➢ achiziționarea echipamentelor mai eficiente energetic prin achiziționarea unui încărcător telescopic nepoluant, echipat cu motor deultimă generație, slab consumator de combustibil, echipat cu tehnologie privind reținerea-filtrarea emisiilor poluante.➢ adaptarea infrastructurii, inclusiv a echipamentelor și utilajelor pentru accesul și operarea de către (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
JO / Programul sportivilor români de joi, 29 iulie
JO / Programul sportivilor români de joi, 29 iulie
Sportivii români vor concura la două sporturi, canotaj şi înot, joi, la Jocurile Olimpice de la (...)
OMS solicită țărilor bogate să nu își imunizeze tinerii, pentru a dona dozele țărilor sărace
OMS solicită țărilor bogate să nu își imunizeze tinerii, pentru a dona dozele țărilor sărace
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) cerea în urmă cu o săptămână ţărilor bogate să nu-şi vaccineze (...)
Restricţii de circulaţie (>7,5 t) cauzate de caniculă
Restricţii de circulaţie (>7,5 t) cauzate de caniculă
Joi, vineri și sâmbătă (29-31 iulie), în intervalul orar 12.00-20.00, se vor institui restricții de (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY