ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 30 iulie 2021

 
 

News Buzău [22/07/2021]

 
INFORMATI OFICIALE! BILANTUL Covid - Joi 22 iulie 2021. Buzău - 3 cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus (Covid-19) si 1 caz de reinfectare.
     
INFORMATI OFICIALE! BILANTUL COVID - Joi 22 iulie 2021. Buzău - 3 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus (COVID-19) si 1 caz de reinfectare.

Astăzi, 22iulie 2021, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel: Număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 12595 Număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei:12146 Numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 439 Număr persoane în carantină la domiciliu:601 Număr persoane aflate în izolare la domiciliu:5 Numar persoane testate in ultimele 24 ore:294 Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Buzău, s-au inregistrat 3 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus (COVID-19) si 1 caz de reinfectare. Pacientii au varste cuprinse intre 4 ani si 30 de ani. Anchetele epidemiologice sunt in desfasurare.

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY