ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 august 2021

 
 

Ziarul Clujean [22/07/2021]

 
Camionagii amendați pentru că nu au vrut să cântărească încărcătura de material lemnos
     
Camionagii amendați pentru că nu au vrut să cântărească încărcătura de material lemnos

La data de 21 iulie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Floreşti – Post Poliţie Comunal Gilău au fost sesizați cu privire la faptul că un camion se deplasează transportând material lemnos neasigurat, pe DN1 E60, din direcția Huedin înspre Gilău. La scurt timp, camionul a fost identificat și oprit, iar cu ocazia verificărilor întreprinse s-a stabilit faptul că la volanul acestuia se afla un bărbat în vârstă de 35 de ani. Totodată, la fața locului a fost solicitat sprijinul reprezentanților ISCTR. Verificarea documentelor a relevat faptul că transportul se desfășoară în baza unui aviz pentru cantitatea de 42,5 mc de material lemnos. Astfel, conucătorului auto i-a fost solicitată supunerea vehiculului verificării prin cântărire, acesta din urmă refuzând. În consecință, bărbatul de 35 de ani a fost sancționat de către reprezentanții ISCTR cu amendă în valoare de 6.000 de lei. Totodată, în timpul verificărilor, pe breteaua de coborâre de pe Autostrada A3 – Trasilvania, a fost identificat un alt ansamblu de vehicule, care se deplasa transportând material lemnos. Ca urmare a opririi și verificării acestuia, s-a stabilit existența unui aviz pentru transportul unei cantități de 22.2 mc de material lemnos, însă datorită refuzului conducătorului auto de a supune vehiculul vrificării prin cântărire, reprezentanții ISCTR au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 4.000 de lei. Cel mai probabil, ambele încărcături erau peste limita admisă.  Amenzile sunt mai mici decât valorează marfa. foto: arhivă Post-ul Camionagii amendați pentru că nu au vrut să cântărească încărcătura de material lemnos apare prima dată în Ziarul (...)

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY