ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 august 2021

 
 

Ziarul de Bacău [22/07/2021]

 
Consiliul Local, convocat inutil, din 2 în 2 zile. Primarul Viziteu, eșec în ședința „de pe plajă” – UPDATE
     
Consiliul Local, convocat inutil, din 2 în 2 zile. Primarul Viziteu, eșec în ședința „de pe plajă” – UPDATE

UPDATE 2: La a doua ședință convocată joi, a fost aprobat proiectul primarului Stanciu-Viziteu, după ce nu a mai fost cerut avizul de la două comisii, ci doar de la cea juridică. „Bâlbâiala” avizelor a fost cauzată de faptul că alianța Viziteu-Necula nu a funcționat perfect, în sensul că doi dintre consilierii Pro România, Dan […] Articolul Consiliul Local, convocat inutil, din 2 în 2 zile. Primarul Viziteu, eșec în ședința „de pe plajă” – UPDATE a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY