ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 august 2021

 
 

HotNews [22/07/2021]

 
Europarlamentar: "Nu este normal ca un copil din România să nu poată avea acces la tratamente medicale existente în alte state UE"
     
Europarlamentar: "Nu este normal ca un copil din România să nu poată avea acces la tratamente medicale existente în alte state UE"

Uniunea Europeană ar trebui să aibă prerogative extinse, în domenii ca educația și sănătatea, consideră europarlamentarul Victor Negrescu (PSD/S&D), astfel încât pacienții din România, de exemplu, să aibă acces mai ușor la servicii medicale în alte state membre.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY