ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 iulie 2021

 
 

HotNews [22/07/2021]

 
EXCLUSIV ANALIZA În ultimii 40 ani, temperatura medie anuală din România a crescut cu circa 2°C
     
EXCLUSIV ANALIZA În ultimii 40 ani, temperatura medie anuală din România a crescut cu circa 2°C

Analizarea tendințelor temperaturii și ale anomaliilor temperaturii medii anuale din 14 stații meteo românești sugerează că în perioada 1980 -2020 s-a înregistrat o creștere cu 2°C (0,5°C/deceniu) raportată la o valoare de referință (media perioadei 1951 – 1980). Prin comparație cu aceleași tendințe la nivel global, creșterea temperaturilor medii anuale din România este mai mare, cu 0,5°C (nivel terestru), respectiv cu 1°C (nivel global, terestru +oceanic).

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY