ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 august 2021

 
 

HotNews [22/07/2021]

 
Ce amendă a primit o turistă care a fotografiat o ursoaică cu pui, în zona Barajului Vidraru
     
Ce amendă a primit o turistă care a fotografiat o ursoaică cu pui, în zona Barajului Vidraru

Jandarmii din Argeș au amendat o turistă care a oprit mașina pe Transfăgărăşan şi a început să fotografieze urşii, în zona Barajului Vidraru. Jandarmeria susține că inițial, jandarmii i-au cerut turistei să părăsească zona, punându-i în vedere că poate fi amendată, însă un sfert de oră mai târziu au găsit-o tot acolo, motiv pentru care au amendat-o. Amenda a fost dată în baza unei decizii a consiliului local.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY