ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 3 august 2021

 
 

B1 Tv [22/07/2021]

 
Alegerea produselor hoteliere: un element cheie pentru confortul oaspeților
     
Alegerea produselor hoteliere: un element cheie pentru confortul oaspeților

Produsele folosite în industria hotelieră trebuie să facă parte din imaginea hotelului și să fie direct corelate cu el. Produsele de baie folosite trebuie să se potrivească perfect cu valorile, imaginea și stilul sau design-ul ales, să fie moderne, calitative și ușor de folosit. Produsele pentru hoteluri sunt vaste și includ consumabilele cosmetice si accesoriile hoteliere precum șampoane, săpunuri, gel de duș, seturi pentru bărbierit, seturi dentare sau igienice, kit-uri pentru îngrijirea unghiilor, papuci de unică folosință și multe altele. Pentru hoteluri, atenția asupra tuturor detaliilor, curățenia și igiena impecabile și confortul clienților reprezintă baza unei reputații pozitive, bazate pe profesionalism. Astfel, alegerea produselor hoteliere potrivite este o decizie importantă și trebuie tratată cu multă atenție. Prima motivație în alegerea tipurilor de cosmetice hoteliere o reprezintă, desigur, oferirea produselor potrivite pentru o îngrijire de calitate, aducând un confort vizibil pentru clienți. Un alt criteriu de alegere poate fi conștientizarea mărcii. Un brand cunoscut va oferi întotdeauna siguranță și confort clienților. De aceea, pot fi alese produse de la cele mai cunoscute branduri de produse hoteliere precum Aroma, Botanika, CAHM, Omnia sau Salvatore Ferragamo. În plus, produsele Tork sunt o adiție excelentă pentru camera de hotel, fiind cele mai recunoscute produse la nivel internațional, pentru menținerea standardelor de curățenie și igienă. Este vorba despre o gamă extrem de variată de săpunuri, produse din hârtie dispensere și dozatoare variate și alte accesorii pentru o igienă ideală. Clientul va fi intotdeauna capabil să se bucure de mirosurile rafinate ale gelurilor de duș pe care tocmai le-a folosit sau de hidratarea oferită de crema de corp. Un mare plus este oferit și de produsele din categoria  (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în (...)
COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
Guvernul SUA atinge obiecctivul privind vaccinarea cu cel puțin o doză pentru 70% dintre adulții, (...)
Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o (...)
Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
A trecut un an de când regele emerit Juan Carlos I a părăsit Spania, pe fondul unui scandal legat (...)
Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
Românii care petrec vacanța de vară în Grecia au parte și de momente mai puțin plăcute. Pe (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY