ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 30 iulie 2021

 
 

B1 Tv [22/07/2021]

 
Lucian Bode: Poliția de Frontieră, rol determinant pentru faptul că România îndeplinește azi toate condițiile pentru aderarea la Schengen. România, rol esențial în arhitectura de securitate a UE (VIDEO)
     
Lucian Bode: Poliția de Frontieră, rol determinant pentru faptul că România îndeplinește azi toate condițiile pentru aderarea la Schengen. România, rol esențial în arhitectura de securitate a UE (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a declarat joi că Poliția de Frontieră a avut un rol determinant pentru faptul că România îndeplinește la ora actuală toate condițiile pentru aderarea la spațiul Schengen. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. România, rol esențial în arhitectura de securitate a UE, spune Lucian Bode „Iată că presiunea pe frontierelor țării începe să crească odată cu relaxarea măsurilor. Volumul de muncă va crește și el treptat spre un nivel apropiat de cel dinainte de criza sanitară, iar revenirea la valorile de trafic din anul 2019 este mai aproape decât ne așteptam. Toate aceste evoluții reclamă pregătire din timp a unui răspuns eficient și articulat la problemele cu care vă confruntați, pentru a preveni eventualele situații de risc sau de blocaj. Vă solicit să fiți vigilenți și pro-activi în ceea ce privește o dimensiune extrem de importantă a activității dumneavoastră, prevenirea și combaterea infracționalității transfrontaliere, dar mai ales a migrației ilegale”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, în mesajul transmis joi pentru Poliția de Frontieră. Prevenirea și combaterea infracționalității transfrontaliere și a migrației ilegale reprezintă două linii de acțiune asupra cărora Poliția de Frontieră trebuie să insiste „cu rezultate”, spune Lucian Bode. „Sunt două linii de acțiune asupra cărora trebuie să insistați, și să insistați cu rezultate, care să demonstreze capacitatea Poliției de Frontieră de a limita aceste fenomene, care reprezintă amenințări extrem de actuale și dinamice, ce afectează interesele de securitate ale statului român, climatul social și, de ce nu, chiar și bunăstarea cetățenilor”, a adăugat el. Șeful MAI susține că România are un rol esențial în arhitectura de securitate a uE, iar acest lucru se datorează și Poliției (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Hackerii se folosesc de imaginea unor branduri cunoscute pentru a păcălii utilizatorii de Facebook. Înșelătorii cu (...)
Hackerii se folosesc de imaginea unor branduri cunoscute pentru a păcălii utilizatorii de Facebook. Înșelătorii cu premii și concursuri false
Hackerii folosesc o nouă metodă de scam pe Facebook. Aceștia utilizează fotografiile unor branduri (...)
Premieră: Israelul a început vaccinarea anti-COVID-19 cu a treia doză. Campania, deschisă de președintele Isaac Herzog (...)
Premieră: Israelul a început vaccinarea anti-COVID-19 cu a treia doză. Campania, deschisă de președintele Isaac Herzog (VIDEO)
Israelul a devenit, vineri, prima țară care a început administrarea celei de-a treia doze de (...)
Tot ce vrei să știi despre iris
Tot ce vrei să știi despre iris
Floarea de iris este una dintre cele mai iubite plante de grădină, care se reamarcă prin aspectul (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY