ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 august 2021

 
 

B1 Tv [22/07/2021]

 
Motivul care a dus la aterizarea forțată a elicopterului Black Hawk în București. S-ar fi putut prăbuși în câteva secunde din cauza acestei probleme
     
Motivul care a dus la aterizarea forțată a elicopterului Black Hawk în București. S-ar fi putut prăbuși în câteva secunde din cauza acestei probleme

Un elicopter a aterizat, săptămâna trecută, în centrul Capitalei. Aeronava militară se pare că a avut o serie de probleme la cutia de viteze, iar astfel a fost necesară aterizarea forțată în București. Din primele informații ale anchetei, având în vedere aceste probleme, aeronava americană s-ar fi putut prăbuși în doar câteva secunde dacă nu exista un echipaj de piloți foarte bine pregătiți. Elicopterul american a aterizat forțat în Piaţa Charles de Gaulle ar fi putut cauza o tragedie. Aeronava a aterizat de urgență, iar din anchetă au apărut și primele informații cu privire la posibilele cauze ale accidentului. Motivul pentru care un elicopter american a aterizat de urgență în București În timpul zborului, piloții aeronavei ar fi fost avertizați de un martor de la bord cu privire la niște probleme apărute la cutia de viteze, aceasta transmițând puterea la elicea portantă. Mai exact, potrivit Adevărul, este vorba de niște senzori magnetice ce detectează prezența metalului în uleiul din cutia de viteze. În cazul în care senzorii remarcă și semnalează acest lucru, înseamnă că unele piese pot fi sparte, iar transmisia se poate bloca în orice clipă, conducând la prăbușirea aeronavei. Piloții americani au aterizat forțat imediat Odată ce a fost semnalată problema, piloții americani au procedat potrivit protocolului, recurgând la aterizarea forțată. Astfel, a fost redusă puterea, aeronava a pierdut din înălțime, iar ulterior a fost necesară procedura aterizării forțate. Potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie, în astfel de cazuri, timpul de la momentul în care este semnalată defecțiunea și momentul prăbușirii aeronavei este de 20 de (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile (...)
Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
Medicul infecționist Cristian Oancea, de la Spitalul Victor Baveș din Timișoara, este de părere că (...)
RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, (...)
RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de (...)
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a fost capturată de o grupare consolidată după o tentativă (...)
Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca (...)
Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
Medicul Beatrice Mahler a explicat la Actualitatea cu Tudor Mușat ce efecte aduce valul patru al (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY