ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 iulie 2021

 
 

News Buzău [22/07/2021]

 
Mafia legumelor e la ea acasa in Buzau! Cum ajung să fie vândute in pietele din Buzau si din tara. produse care nu sunt românești!
     
Mafia legumelor e la ea acasa in Buzau! Cum ajung să fie vândute in pietele din Buzau si din tara. produse care nu sunt românești!

Intr-un oras cu un taran cocotat in “scaunul cel mai inalt” de la Palatul Comunal Buzau, cu un “cercetator”, doctor, inginer, preot, etc (mai adaugati voi cateva titluri!)…de la Statiunea de Cercetare Legumicola care “se sparge in figuri” pe la tembeliziunle nationale platite din bani publici si care produce “chestii” de tip: “rosii cu gust de vinete” si “pepeni cu gust de floarea soarelui” sau “ardei usturati” care merg folositi in armata, pe post de substanta lacimogena, te gandeai ca aici o sa fie raiul pe pamant in ceea ce priveste producerea si vinderea produselor autohtone, dar cand colo ce vedem? Pietele din urbe si nu numai nemodernizate in care ploua si bate vantul, toate invadate de legume si fructe din import, vandute ca fiind… romanesti si multa specula! Ce mai pui, ca toata gasca penala vrea si o "Banca de G(J)ene” in zona! Ca sa ce? Vedem toate produsele contrafacute si nimeni nu misca un deget pentru a proteja pe adevaratii producatori autohtoni, in aceste conditii, ce rost mai are bataia cu pumnul in piept pentru pastrarea si promovarea produselor romanesti, de pe aceste plaiuri?

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY