ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 iulie 2021

 
 

B1 Tv [22/07/2021]

 
Israel ar urma să devină prima țară din lume care testează vaccinul anti-Covid-19 cu administrare pe cale orală: „Ar trebui să fie mult mai rezistent la variante” (VIDEO)
     
Israel ar urma să devină prima țară din lume care testează vaccinul anti-COVID-19 cu administrare pe cale orală: „Ar trebui să fie mult mai rezistent la variante” (VIDEO)

Israel urmează să devină prima țară din lume care testează un vaccin anti-COVID-19 cu administrare pe cale bucală, a spus Nadav Kidron, CEO al Oramed Pharmaceuticals, pentru The Jerusalem Post. Israel urmează să testeze vaccinul anti-COVID-19 cu administrare orală Subsidiara lui Oramed, Oravax Medical, se pregătește să demareze studiile clinice pentru vaccinul său la Centrul Medical Sourasky din Tel Aviv, după ce spitalul i-a aprobat protocolul de studiu. În prezent, mai așteaptă doar să primească undă verde din partea Ministerului israelian al sănătății, ceea ce s-ar putea întâmpla în următoarele săptămâni. În Europa, Oravax deja a finalizat producția GMP (sistemul bunelor practici de fabricație) a mii de capsule ce vor fi utilizate în cadrul studiului israelian, iar în cele din urmă vor fi distribuite către alte state. Oramed este o companie farmaceutică de fază clinică și folosește tehnologia dezvoltată de Centrul medical universitar Hadassah. În martie, compania anunța un proiect comun cu Premas Biotech din India pentru crearea unui nou vaccin, cu administrare orală. Cele două entități au format împreună Oravax – concret, vaccinul se bazează pe tehnologia Oramed de administrare pe cale bucală „POD” și pe tehnologia de vaccin a Premas. Tehnologia Oramed permite administrarea pe cale bucală a mai multor terapii pe bază de proteine, terapii care, altfel, ar fi fost administrate prin injectare. Premas a lucrat la dezvoltarea unui vaccin anti-COVID-19 încă din martie. Vaccinul-candidat Oravax țintește trei proteine din noul coronavirus, spre deosebire de serurile de la Moderna și Pfizer, care vizează doar proteina spike, susține Nadav Kidron. Astfel, spune CEO-ul Oramed, „acest vaccin ar trebui să fie mult mai rezistent la variantele COVID-19”. „Chiar dacă virusul trece de un strat, există un al doilea strat, iar dacă (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo (...)
Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
Belinda Bencic din Elveția a învins-o pe Marketa Vondrousova, sâmbătă, în finala probei de tenis (...)
Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până (...)
Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie
Ludovic Orban, președinte PNL și candidat pentru un nou mandat, spune că victoria în competiția (...)
Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. (...)
Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus
Prim-ministrul Florin Cîțu, candidat la președinția PNL, i-a felicitat pe liberalii tulceni că au (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY