ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 3 august 2021

 
 

News Buzău [22/07/2021]

 
Cutremur total în Europa! UE va fi invadată. Vor veni cu milioanele peste noi
     
Cutremur total în Europa! UE va fi invadată. Vor veni cu milioanele peste noi

În cazul în care războiul civil escaladează, se aşteaptă un flux de migranţi care se presuune că ar veni în special prin Iran. Preşedintele Ashraf Ghani a declarat că peste 10 milioane de persoane vor fi obligate să se refugieze. Posibila migraţie afgană generează îngrijorare atât în Turcia, cât şi în Europa, spune Kıymet Sezer în noua sa opinie publicată în Yeni Safak. Uniunea Europeană ar trebui să fie pregătită pentru migraţia afgană Oficialii precizează că odată cu încheierea misiunii NATO în ţară, nu au fost create şi mecanismele pentru migraţie cu Uniunea Europeană şi adaugă: „Uniunea Europeană nu ar trebui să mai repete greşelile care s-au făcut în Siria„.

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY