ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 6 august 2021

 
 

Gazeta de Sud [22/07/2021]

 
Iridexul nu ridică gunoiul suplimentar de la platformă
     
Iridexul nu ridică gunoiul suplimentar de la platformă

Iridexul nu este obligat contractual să ridice gunoiul suplimentar de la platformele de gunoi din cartierele de blocuri. Pentru deşeurile voluminoase, gen mobilă sau moloz, craiovenii trebuie să anunţe operatorul de salubritate care le va ridica contra cost. Cei care sunt prinşi că depozitează la platformă altceva decât gunoi menajer vor fi amendaţi. Noul operator de salubritate, Iridex îşi intră cu greu în mână. A reuşit încet-încet să facă faţă fluxului de deşeuri pe care le produc craiovenii, dar tot mai sunt dificultăţi în ridicarea gunoiului din oraş. Craiovenii reclamă că operatorul de salubritate vine, goleşte containerele de la platformele de gunoi din cartierele de blocuri, dar nu se atinge de gunoiul aruncat lângă acestea. „Au venit cei de la firma de salubritate, au ridicat gunoiul din containere. Apoi a venit cu un tractor şi au mai ridicat ce a fost pe jos, dar au luat doar jumătate din gunoi. Înainte parcă era mai curat. Cum să vii şi să ridici jumătate din gunoi şi să pleci? Ceilalţi ( Salubritatea n.r) măturau platforma, ăştia nu. Este şi vina oamenilor, fiindcă aruncă peste tot”, spune o locatară. Au dus mobila la platforma de gunoi Au trecut trei săptămâni de când Iridex-ul şi-a început activitatea în Craiova şi multe dintre platformele oraşului au rămas neatinse în ceea ce priveşte aşa zisul gunoi suplimentar. Firma consideră că astfel de deşeuri nu trebuie să ajungă la platforma de gunoi şi nu se atinge de ele. În plus, operatorul spune că din punct de vedere contrcatual nu este obligaţia lui să le ia de pe platformă.În acest fel a stat săptămâni întregi o platformă de gunoi din Craioviţa Nouă, de pe strada Duiliu Marcu. Aici, la platforma de gunoi, lângă containere zac tot felul de mizerii, haine, pet-uri, scheletul unui scaun, un pat dezmembrat, resturi vegetale. În schimb, cele patru containere sunt golite de (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscopul de weekend
Horoscopul de weekend
BerbecSunteți preocupat de cheltuieli comune cu alţii şi de achitarea datoriilor. Cei dragi şi (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Știți că puteți să vă mărturisiți fapta, zice judecătorul acuzatului. Avem, oricum, un martor care a (...)
Limonadă de pepene roșu
Limonadă de pepene roșu
Ingrediente: 1 litru suc de pepene roșu, zeama de la 4-5 lămâi (circa 300 ml), 1-1,5 litri apă (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY