ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 6 august 2021

 
 

Gazeta de Sud [22/07/2021]

 
De ce trebuie să ne hidratăm corect
     
De ce trebuie să ne hidratăm corect

Pentru a funcționa normal, organismul uman are nevoie să fie hidratat corespunzător. În lipsa apei, organele nu funcționează adecvat, și, în cele din urmă, se ajunge la deshidratare. În plus, unele afecțiuni pot fi complicate sau declanșate de deficitul de apă resimțit. Îți poți da seama foarte repede dacă ești deshidratat dacă: ai senzația de sete; ai buzele uscate; gură îți este uscată. Ar trebui să bei un pahar cu apă imediat după ce te trezești Aceste simptome sunt mai frecvente dimineață, de aceea, ar trebui să bei un pahar cu apă imediat după ce te trezeșți. Nu numai că apă hidratează organismul după orele de somn, dar, are și o acțiune benefică asupra metabolismului. Prin urmare, te vei simți mai plin de energie pe parcursul întregii zile, potrivit drmax.ro. Apa este cea care ține în viață fiecare celulă din corpul nostru Din școală, știm că suntem aproximativ 70% apă. Apă este cea care ține în viață fiecare celulă din corpul nostru, ajutând, astfel, la funcționarea organelor și mențînându-ne sănătatea. Poate că apă nu are cel mai bun gust din lume, dar, este lipsită de calorii și foarte sănătoasă, singură cu adevărat bună pentru corp. Nu numai cantitatea de apă este importantă, ci și calitatea acesteia Cafeaua, băuturile alcoolice, sucurile conțin, în general, compuși care ajută la eliminarea mai rapidă a apei din organism. De aceea, dacă nu rezișți să nu le bei, crește aportul de apă față de normal. În plus, este esențial să știi că nu numai cantitatea de apă este importantă, ci și calitatea acesteia. Cu alte cuvinte, este recomandat să te uiți pe etichetă și să vezi care este sursa de proveniență, în ce fel de ambalaj este îmbuteliată și care au fost condițiile de depozitare. Apa de izvor este cea mai bună apă Pe o scară de la 1 la 4, apă de izvor este cea mai bună apă, iar cea de la robinet este cel mai puțin recomandată. Între cele două (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscopul de weekend
Horoscopul de weekend
BerbecSunteți preocupat de cheltuieli comune cu alţii şi de achitarea datoriilor. Cei dragi şi (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Știți că puteți să vă mărturisiți fapta, zice judecătorul acuzatului. Avem, oricum, un martor care a (...)
Limonadă de pepene roșu
Limonadă de pepene roșu
Ingrediente: 1 litru suc de pepene roșu, zeama de la 4-5 lămâi (circa 300 ml), 1-1,5 litri apă (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY