ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 1 august 2021

 
 

Gazeta de Sud [22/07/2021]

 
Directorul de îngrijiri al Spitalului Județean a luat nota 4 la concurs
     
Directorul de îngrijiri al Spitalului Județean a luat nota 4 la concurs

Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, încă nu a reușit să își facă o echipă completă pentru Comitetul Director. Postul de director de îngrijiri medicale va rămâne în continuare vacant și ocupat de un director interimar. Motivul este legat de faptul că niciunul dintre cei doi candidați nu a reușit să promoveze proba scrisă. Astfel, Claudia Elena Motea, actualul director interimar, a primit nota 4,52, iar Alexandru Mischie nota 1,45. Prin urmare, niciunul dintre cei doi candidați nu a reușit să promoveze proba scrisă și să participe la următoarea probă. Concursul pentru postul de director de îngrijiri va fi repetat. Joi au loc ultimele concursuri pentru desemnarea directorului financiar contabil și directorului medical. Ion Pogonaru, actualul director financiar contabil interimar, a reușit să promoveze proba scrisă. A obținut nota 7,75 și va participa pe 22 iulie la interviul de selecție. Va fi practic o formalitate, dat fiind faptul că este candidat unic și a promovat fără probleme proba scrisă. Tot pe 22 iulie va participa la susținerea protectului de management actualul director medical interimar, doctorul Constantin Mădălin Dinu. Acesta a participat la concursul pentru postul de director medical și a reușit să obțină nota 9,62. A fost singurul candidat pentru fotoliul respectiv.  Spitalul Județean face 17 angajări  Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu continuă să angajeze personal. Nu a fost săptămână în această vară în care să nu fie programat vreun concurs de angajare la unitatea medicală din Târgu Jiu. În momentul de față, se caută personal pentru posturile de specialitate în domeniul medical, dar și personal la compartimentul întreținere. Au fost scoase la concurs 3 posturi asistent medical debutant și 3 posturi de asistent medical principal în cadrul Laboratorului de (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Liga 1 / FCU Craiova a capotat în Ilfov, cu FC Voluntari
Liga 1 / FCU Craiova a capotat în Ilfov, cu FC Voluntari
FCU Craiova nu a reușit să repete jocul bun din etapa trecută, când s-a impus cu 1-0 în fața lui (...)
JO / Tenis: Belinda Bencic, noua campioană olimpică
JO / Tenis: Belinda Bencic, noua campioană olimpică
Jucătoarea elveţiană de tenis Belinda Bencic (12 WTA, cap de serie nr. 9) a câştigat, sâmbătă, (...)
Gheața din Groenlanda se topește masiv din cauza unui val de căldură
Gheața din Groenlanda se topește masiv din cauza unui val de căldură
Un val de căldură în Groenlanda, cu temperaturi cu peste zece grade peste normele sezoniere, a (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY