ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 august 2021

 
 

Gazeta de Sud [22/07/2021]

 
Craioveni implicaţi în atacul armat din Rovine, în arest
     
Craioveni implicaţi în atacul armat din Rovine, în arest

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au prelungit mandatele de arestare emise pe numele a doi craioveni implicaţi într-un atac armat, în ianuarie 2019. Alţi doi inculpaţi din acest dosar sunt judecaţi în stare de arest la domiciliu, iar alţi doi sub control judiciar. Potrivit anchetatorilor, totul a început în seara zilei de 14 ianuarie 2019. La un restaurant de pe strada A.I. Cuza a avut loc o altercaţie între patru persoane. Ulterior, trei dintre scandalagii au hotărât să se răzbune pe al patrulea. „După acest conflict, care a rămas la stadiul de conflict verbal, inculpaţii S.M. C.A. şi C.M. au hotărât să meargă a doua zi dimineaţa să se răzbune pe persoana vătămată(…). Cei trei l-au cooptat şi pe amicul lor, inculpatul T.I., cu care s-au întâlnit apoi în dimineața zilei de 15.01.2019. După ce s-au înarmat cu diferite obiecte contondente (bâte) şi tăietor-înţepătoare (macetă/sabie), s-au deplasat împreună cu autoturismul marca Audi A4, înmatriculat în Anglia, în zona în care ştiau că locuieşte persoana vătămată“, au reţinut anchetatorii. Maşina victimei, avariată de atacatori Cei patru au aşteptat în maşină, iar când bărbatul a apărut, i-au acroşat maşina. „Imediat ce autoturismul marca Mercedes condus de persoana vătămată a plecat de pe loc şi a intrat în raza vizuală a inculpaţilor, aceştia s-au pus, la rândul lor, în mişcare, efectuând manevra de mers înapoi(…). A accelerat, lovind puternic, cu intenţie, autoturismul proprietatea persoanei vătămate G.M., mama lui P.L., ce ocupa în acel moment locul din dreapta faţă“, au mai stabilit procurorii doljeni. Procurorii au mai stabilit că, după ce au avariat Mercedesul condus de craiovean, cei patru inculpaţi l-au atacat pe acesta. În urma anchetei s-a mai stabilit că, după scandal, doi dintre atacatori au reuşit să convingă doi craioveni să îşi asume în locul lor comiterea faptelor. Astfel, pe 16 (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
A luat foc cel mai mare depozit de anvelope uzate din lume
A luat foc cel mai mare depozit de anvelope uzate din lume
Cel mai mare depozit de anvelope uzate din lume de la Al Sulaibiya, Kuweit este în flăcări. Incendiul (...)
MAI cere sancțiuni mai dure pentru șoferii care merg pe banda de urgență sau care conduc în sens invers pe (...)
MAI cere sancțiuni mai dure pentru șoferii care merg pe banda de urgență sau care conduc în sens invers pe autostradă
Ministerul de Interne pregătește un proiect de act normativ pentru modificarea sancțiunilor din (...)
O mănăstire şi zece sate de pe insula greacă Evia au fost înconjurate de flăcări
O mănăstire şi zece sate de pe insula greacă Evia au fost înconjurate de flăcări
O mănăstire şi circa zece sate au fost înconjurate de flăcări miercuri după-amiază pe insula Evia, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY