ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 3 august 2021

 
 

Jurnalmm [21/07/2021]

 
Numărul firmelor infiintate în România crește – iată ce trebuie sa știi dacă dorești sa creezi un SRL, un PFA sau un SA
     
Numărul firmelor infiintate în România crește – iată ce trebuie sa știi dacă dorești sa creezi un SRL, un PFA sau un SA

Analize realizate încă de la începutul acestui an arată ca pandemia din 2020 a avut un impact teribil asupra numărului total de firme ce s-au fondat. Astfel, media lunara de companii infiintate s-a injumatatit fata de 2019. Au încetat romanii sa isi doreasca sa inceapa un business propriu sau blocajul cauzat de starea de urgență a fost principalul factor pentru acest lucru? Mulți oameni au considerat 2020 ca fiind anul cu cel mai mic număr de firme fondate, din 2005 incoace. Efectele cauzate de starea de urgență și de alertă s-au resimțit în toata tara, până în ultimele zile ale anului trecut. Din fericire, anul 2021 a adus o mulțime de vești bune – tendinta de redresare economica (la nivel national si european), eliminarea restricțiilor de deplasare (si nu numai), simplificarea procedurilor legale necesare deschiderii unei societăți au făcut ca cifrele sa explodeze! Primele luni ale anului au arătat o creștere spectaculoasă de aproape 75%! Consultanță și sprijin în afaceri – descoperă pachetul complet al echipei AjutorJuridic.ro Cu o echipa formată din avocați, juriști, economiști și experți contabili cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, Ajutor Juridic gestionează  cu profesionalism relațiile cu clienții, protejează mereu poziția acestora și indica soluții optime pentru rezolvarea eficientă a tuturor aspectelor de natură legală. Clienții au acces la un pachet de servicii care răspunde tuturor cerințelor venite din partea celor interesați de deschiderea unor firme sau sedii secundare pe teritoriul României sau în Europa. Misiunea Ajutor Juridic din Baia Mare (Maramures) este de a sprijin climatul de înființare a firmelor noi din România, furnizand servicii accesibile tuturor antreprenorilor ce doresc sa pășească în lumea afacerilor. Pentru aceasta, oferă servicii la tarife accesibile și pachete avantajoase, (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY