ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 iulie 2021

 
 

Jurnalmm [22/07/2021]

 
Inundaţii cum se văd o dată la 1.000 de ani. În trei zile a plouat cât într-un an, maşinile plutesc precum peştii
     
Inundaţii cum se văd o dată la 1.000 de ani. În trei zile a plouat cât într-un an, maşinile plutesc precum peştii

Cel puţin 25 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma inundaţiilor din provincia centrală chineză Henan. Orașul a fost afectat de cele mai abundente ploi din ultimii 1.000 de ani, transmit agenţiile de presă. Aproximativ 100.000 de persoane au fost evacuate în Zhengzhou, unde transportul feroviar şi rutier a fost perturbat, în timp ce apa din zona barajelor şi a lacurilor de acumulare a atins niveluri periculoase. Cel puţin 25 de persoane au murit în urma ploilor torenţiale, urmate de inundaţii, care au afectat provincia începând din weekend, alte şapte fiind date dispărute, au anunţat autorităţile, miercuri, într-o conferinţă de presă. ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția! Oferte de nerefuzat 2021 Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló De sâmbătă până marţi, o cantitate de 617,1 mm de ploaie a căzut în Zhengzhou, aproape echivalentă cu media anuală, de 640,8 mm. Nivelul de precipitaţii din cele trei zile este observat doar “o dată la o mie de ani”, au spus meteorologii, citaţi de Reuters. Numeroase servicii feroviare au fost suspendate în provincia Henan, cu o populaţie de circa 100 de milioane. Mai multe autostrăzi au fost închise şi numeroase zboruri au suferit întârzieri sau au fost anulate, dinj cauza acestor inundaţii. De asemenea, căi rutiere din peste zece oraşe ale provinciei au fost inundate. “Eforturile de prevenire a inundaţiilor au devenit foarte dificile”, a spus preşedintele Xi Jinping într-o declaraţie difuzată de televiziunea de stat. Şcoli şi spitale au fost inundate, iar numeroase persoane s-au adăpostit în biblioteci, săli de cinematograf şi muzee. Majoritatea străzilor au fost inundate în Zhengzhou, metropolă cu 12 milioane de locuitori, situată la aproximativ 650 kilometri sud-vest de Beijing, iar apa a (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY