ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 30 iulie 2021

 
 

Jurnalmm [22/07/2021]

 
Ce amendă iei dacă nu plătești rovinieta, în funcție de mașină. Poți fi sancționat și de 12 ori pe an
     
Ce amendă iei dacă nu plătești rovinieta, în funcție de mașină. Poți fi sancționat și de 12 ori pe an

Conducătorii auto din România sunt obligați prin lege să plătească o taxă de drum atunci când circulă pe străzile din țară. Dacă nu plătești rovinieta, ești pasibil de amendă, cuantumul acesteia stabilindu-se în funcție de mașină. Aspectul la care trebuie însă să ai grijă este acela că poți să fii sancționat chiar și de 12 ori pe an dacă nu plătești rovinieta, astfel că suma la finalul celor 12 luni ale anului ar putea să fie una considerabilă. Află toate detaliile pentru a nu risca să iei amendă. ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția! Oferte de nerefuzat 2021 Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló Șoferii din România care nu achită o taxă de drum riscă să plătească amenzi rovinietă, aceste sancțiuni putând fi aplicate de către polițiștii rutieri chiar și de 12 ori într-un an. Potrivit legii din România, atunci când un conducător auto este descoperit că circulă fără rovinietă plătită, riscă o amendă usturătoare. Puțin cunosc însă ce amendă iei dacă nu plătești rovinieta, sancțiunile fiind diferite în funcție de mașină. Pentru a ușura munca agenților rutieri, ocupați în general cu prescriere amenzi roviniete, Poliția Română a instalat camere video, care surprind autovehiculele care nu au taxa de drum plătită. În cazul în care un șofer este prinsă circulând pe drumurile publice cu un autoturism fără vinietă, acesta va fi sancționat în funcție de tonajul vehiculului. Astfel, amenzile pot varia între 250 de lei și 4.500 de lei. Ce sancțiuni riscă șoferii care nu achită taxa de drum Pentru autoturisme, amenzile sunt cuprinse între 250 și 500 de lei; Amenzile pentru vehiculele de transport marfă sub 3,5 tone sunt între 750 și 1.250 de lei; Șoferii vehiculelor de transport marfă între 3,5 tone și 7,5 tone și al vehiculelor de transport persoane care au între 9 și 23 (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY