ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 30 iulie 2021

 
 

Gândul [21/07/2021]

 
Valeriu Gheorghiță: Persoanele vulnerabile și cele persoanele vârstnice pot să dezvolte forme simptomatice mai severe (VIDEO)
     
Valeriu Gheorghiță: Persoanele vulnerabile și cele persoanele vârstnice pot să dezvolte forme simptomatice mai severe (VIDEO)

Valeriu Gheorghiță a atras atenția că persoanele vulnerabile pot dezvoltă forme mai severe de îmbolnăvire întrucât tulpină Delta este manifestă o formă mai severă a bolii și recomandă tuturor să se imunizeze întrucât vaccinarea asigura […]

cititi articolul complet în Gândul


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Gândul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY