ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 3 august 2021

 
 

GiurgiuPeSurse [21/07/2021]

 
Priorităţile subprefectului Ciprian Alexandru pentru infrastructura de transport din judeţul Giurgiu
     
Priorităţile subprefectului Ciprian Alexandru pentru infrastructura de transport din judeţul Giurgiu

Mai multe proiecte importante din domeniul infrastructurii de transport se află în derulare sau urmează a fi implementate în judeţul Giurgiu. Într-o discuţie cu liderul USR Giurgiu, subprefectul Ciprian Alexandru, am aflat care este stadiul acestor proiecte. Una dintre cele mai importante doleanţe ale giurgiuvenilor, Podul de la Grădiştea, a fost subiect de campanie electorală şi promisiuni pentru fiecare guvernare. După atâtea minciuni legate de acest subiect, aproape nimeni nu mai credea în realizarea acestui proiect. Lucrurile s-au pus însă în mişcare, iar cei ce trec prin zonă pot observa aceasta: „La Podul de la Grădiştea suntem în faza de organizare de şantier, iar în luna august 2021 vor începe lucrările de construcţie. Pentru acest an avem un buget alocat de 120 de milioane de lei. Sunt certitudini, nu promisiuni”, ne spune Ciprian Alexandru, subprefect de Giurgiu. O altă investiţie importantă o reprezintă reabilitarea şi modernizarea podului de la Daia. Anul viitor acesta urmează să intre în reparaţii capitale: ” În acest an, podul de la Daia a beneficiat de lucrări urgente de întreţinere. Pentru anul viitor sunt prevăzute ample lucrări de reabilitare, deoarece acest pod are probleme importante de infrastructură. Am găsit înţelegere la DRDP Bucureşti şi le mulţumesc pentru acest lucru. Sper să găsesc susţinere de la conducerea DRDP şi pentru propunerea pe care le-am făcut-o de a monta parapeţi mobili pentru situaţii de urgenţă pe DN 5. De asemenea, sunt probleme generate de distanţele foarte mari între sensurile giratorii ce există pe DN 5. Sunt lucruri de bun simţ şi am promisiunea că aceste situaţii vor fi reglementate”, ne-a mai declarat subprefectul Ciprian Alexandru. DN 6B este o altă prioritate a subprefectului Ciprian Alexandru. Anul acesta au fost derulate lucrări de plombare pe numite zone, iar pentru anul (...)

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY