ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 1 august 2021

 
 

B1 Tv [21/07/2021]

 
Cseke Attila: Ministerul Dezvoltării va cere sume importante la rectificarea bugetară. PNDL nu s-a oprit (VIDEO)
     
Cseke Attila: Ministerul Dezvoltării va cere sume importante la rectificarea bugetară. PNDL nu s-a oprit (VIDEO)

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, a declarat miercuri, la finalul ședinței de Guvern, că ministerul are o execuție bugetară de 68%, iar la rectificarea bugetară, anunțată pentru luna viitoare, va cere sume consistente pentru programele de investiţii derulate prin Planul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) și prin Compania Națională de Investiții (CNI). Cseke Attila vrea mai mulți bani la Ministerul Dezvoltării „Ministerul Dezvoltării are o execuţie bugetară de 68% la zi, deci categoric la rectificarea bugetară vom cere sume importante pentru programele de investiţii pe care le derulează Ministerul. Vom avea aceste discuții cu Ministerul de Finanţe și sunt sigur că vom găsi soluţiile ca aceste programe de investiţii să continue cu finanţare importantă”, a declarat Cseke Attila, la finalul ședinței Executivului. Ministrul a precizat că e vorba în primul rând de PNDL, program în care vor face plăți atât săptămâna aceasa, cât și săptămâna viitoare. El a insistat că PNDL nu s-a oprit: „Primim facturi în continuare de la unităţi administrativ-teritoriale şi, din moment ce la rectificarea bugetară vom avea o sumă importantă, vom continua plăţile”. „De asemenea, pe CNI avem o execuţie bugetară de aproape 70% şi vom solicita suplimentări de credite bugetare acolo. Această analiză va avea loc şi vom discuta cu cei de la Finanţe”, a mai declarat Cseke Attila.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de (...)
Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
Un incendiu a izbucnit la groapa de gunoi din zona CET a municipiului Arad, a informat ISU Arad (...)
Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu (...)
Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai (...)
Un copil în vârstă de 4 ani a decedat, sâmbătă, într-un accident rutier produs în localitatea (...)
Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, (...)
Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (...)
Un exemplar de urs brun a fost filmat când alerga pe străzile localității Borca din județul Neamț. (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY