ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 3 august 2021

 
 

B1 Tv [21/07/2021]

 
Scandal în handbal: Au fost amendate pentru că au refuzat să poarte bikini
     
Scandal în handbal: Au fost amendate pentru că au refuzat să poarte bikini

Naționala de handbal pe plajă a Norvegiei a fost amendată de Federația Europeană după ce sportivele nordice nu au respectat echipamentul prevăzut în regulament. Mai exact, norvegiencele au purtat pantaloni scurți, în loc de bikini, informează NYtimes. Pentru această decizie, naționala a primit o amendă de 1.770 de dolari, adică 177 de dolari/jucătoare. Decizia Federației Europene de Handbal a fost pronunțată după finala mică de la CE, disputată pe o plajă din Varna, Bulgaria. Kare Geir Lio, președintele Federației Norvegiene de Handbal, nu este de acord cu această sancțiune. El le-a luat apărarea fetelor și a anunțat că va milita pentru schimbarea regulamentului. „Cel mai important lucru este să ai echipamente cu care sportivii să se simtă confortabil”, a declarat Lio, pentru France Presse. Discuții aprinse la nivel mondial, pe tema ținutelor sportivelor Șortul nu le-a purtat noroc norvegiencelor. Ele au pierdut în finala mică din Bulgaria în fața Spaniei, cu 0-2. Campionatul European a fost câștigat de Danemarca, după ce s-a impus cu 2-0 în finala cu Germania. Nu a fost prima dată când subiectul ținutei jucătoarelor care practică sporturi pe plajă a reprezentat temă de dezbatere. Problema bikinilor a fost comentată de-a lungul anilor, pentru că unele sportive sunt de părere că ținuta este indecentă, prea provocatoare sau degradantă. Federația Internațională de Volei și-a actualizat regulamentul în anul 2012, iar toate sportivele care practică acest sport pot alege dacă la Jocurile Olimpice vor juca în bikini sau costum de baie dintr-o singură piesă ori tricou și (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în (...)
COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
Guvernul SUA atinge obiecctivul privind vaccinarea cu cel puțin o doză pentru 70% dintre adulții, (...)
Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o (...)
Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
A trecut un an de când regele emerit Juan Carlos I a părăsit Spania, pe fondul unui scandal legat (...)
Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
Românii care petrec vacanța de vară în Grecia au parte și de momente mai puțin plăcute. Pe (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY