ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 august 2021

 
 

B1 Tv [21/07/2021]

 
CNCAV: 15.178 de persoane vaccinate anti-Covid în ultima zi. 10.403 au primit prima doză
     
CNCAV: 15.178 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima zi. 10.403 au primit prima doză

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat că în ultima zi au fost vaccinate 15.178 de persoane, fiind consemnate cinci reacții adverse. Numărul total al celor vaccinați a ajuns la 4.907.545, din care 4.751.283 au schema completă. Aproape 15.200 de români au fost vaccinați anticoronavirus în ultimele 24 de ore Din cele 15.178 de persoane care au fost vaccinate în ultima zi, 10.403 au primit prima doză, iar 4.775 rapelul. Majoritatea au ales serurile dezvoltate de Pfizer și Jonhson & Johnson, acesta din urmă fiind administrat într-o singură doză. Au fost înregistrate cinci reacții adverse: una de tip local și patru generale. Datele prezentate de CNCAV privind evoluția campaniei de vaccinare anticoronavirus în România. Datele oficiale mai arată că, de la debutul campaniei de imunizare, au fost vaccinate anti-COVID 4.907.545 de persoane, din care 4.751.283 au schema completă. În total au fost administrate 9.265.732 de doze de vaccin, cele mai multe – 7.301.229 – de la compania Pfizer. CNCAV mai transmite că au fost raportate în total 16.750 de reacții adverse, adică 1,8 la mia de doze administrate. 58 de reacții adverse sunt în curs de investigare.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile (...)
Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
Medicul infecționist Cristian Oancea, de la Spitalul Victor Baveș din Timișoara, este de părere că (...)
RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, (...)
RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de (...)
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a fost capturată de o grupare consolidată după o tentativă (...)
Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca (...)
Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
Medicul Beatrice Mahler a explicat la Actualitatea cu Tudor Mușat ce efecte aduce valul patru al (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY