ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 iulie 2021

 
 

B1 Tv [21/07/2021]

 
Obiective turistice pe Valea Oltului. Ce se poate vedea în această zonă
     
Obiective turistice pe Valea Oltului. Ce se poate vedea în această zonă

Valea Oltului este una dintre principalele destinații ale turiștilor din România. Cei care ajung aici se pot delecta cu peisaje de vis și au șansa să viziteze obiective cu o puternică importanță istorică. Valea Oltului este un defileu prin care curge Râul Olt, fiind amplasată între Lotru și Munții Căpățânii. Pe Valea Oltului se găsesc numeroase stațiuni turistice, izvoarele balneare fiind unul dintre motivele pentru care turiștii aleg să își petreacă aici concediile. Valea Oltului pe harta. Care e traseul Turiștii pot ajunge pe Valea Oltului cu mașina, cu autocarul și cu trenul. De la București la Băile Căciulata sunt 195 de kilometri, iar de la București până la Băile Olănești traseul are 193 de kilometri. Drumul începe de pe Autostrada 1 București – Pitești și continua pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea. Vizitatorii care ajung într-un dintre stațiunile de pe Valea Oltului pot merge ușor în excursii și în celelalte stațiuni. Spre exemplu, între Băile Căciulata și Băile Olănești este o distanță de 23 de kilometri. Cele mai importante obiective turistice de pe Valea Oltului Odată ajunși pe Valea Oltului, turiștii pot vizita nu doar stațiunile balneare, cât și toate obiectivele istorice și culturale pe care zone le pune la dispoziție, dar și peisajele superbe din Defileul Oltului. Pe lista obiectivelor turistice de neratat de pe Valea Oltului se numără: Parcul Național Cozia, Mănăstirile de pe Valea Oltului, precum Cozia și Turnu, dar și Cetatea Romană Arutela și Peștera Lacul Verde. Cea mai frumoasa stațiune de pe Valea Oltului Turiștii care doresc să viziteze Valea Oltului se pot caza într-un dintre cele mai frumoase stațiuni. Băile Govora, Călimănești Căciulata, Băile Olănești și Horezu. Iubitorii de olărit și mai ales colecționarii de vase din lut vor fi bucuroși să descopere piesele care îi așteaptă în Horezu. Băile Olănești sunt renumite (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Sorin Cîmpeanu, măsuri pentru profesorii nevaccinați: Ar putea fi testați periodic, înainte să intre la (...)
Sorin Cîmpeanu, măsuri pentru profesorii nevaccinați: Ar putea fi testați periodic, înainte să intre la ore
Ministrul Educației spune că 60% din personalul didactic a fost deja vaccinat anti-COVID. (...)
Cele mai noi jocuri de tip slot, din 2021
Cele mai noi jocuri de tip slot, din 2021
Nu mai este un secret faptul că oamenii joacă jocuri de cazino din cele mai vechi timpuri. Este (...)
Recordmenul David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 m liber, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Robert (...)
Recordmenul David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 m liber, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Robert Glință, în finala de 100 m spate
Înotătorul David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri liber, la Jocurile Olimpice (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY