ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 1 august 2021

 
 

Bucovina Media [21/07/2021]

 
Gheorghe Flutur: “Tabăra de la Bucșoaia va deveni una dintre cele mai mari și mai moderne tabere pentru copii și tineret”
     
Gheorghe Flutur: “Tabăra de la Bucșoaia va deveni una dintre cele mai mari și mai moderne tabere pentru copii și tineret”

Gheorghe Flutur: “Tabăra de la Bucșoaia va deveni una dintre cele mai mari și mai moderne tabere pentru copii și tineret”. Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că a fost făcut un pas important în realizarea Stațiunii “Bucovina”, parte a proiectului “Bucovina, Pol de (...)

cititi articolul complet în Bucovina Media


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Bucovina Media +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY