ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 iulie 2021

 
 

Gazeta de Sud [21/07/2021]

 
Guvernul german a aprobat un pachet de ajutor de urgenţă pentru victimele inundaţiilor
     
Guvernul german a aprobat un pachet de ajutor de urgenţă pentru victimele inundaţiilor

La o săptămână după ce inundaţii devastatoare au lovit vestul Germaniei, guvernul a aprobat un pachet de ajutor de urgenţă în valoare de sute de milioane de euro, informează miercuri DPA. Guvernul federal va aloca până la 200 de milioane de euro. Suma este similară cu cea oferită de landurile afectate de inundaţii, ceea ce înseamnă că pachetul total de ajutor ar putea ajunge la 400 de milioane de euro. Banii urmează să fie folosiţi pentru repararea celor mai grave pagube structurale ale clădirilor şi infrastructurilor municipale. Precum şi pentru a ajuta în situaţii de urgenţă speciale, de la caz la caz. În urma inundaţiilor soldate cu peste 170 de victime numai în Germania, cancelarul Angela Merkel şi ministrul de finanţe Olaf Scholz au promis distribuirea rapidă a ajutorului financiar. Este planificat un fond de reconstrucţie în valoare de un miliard De asemenea, este planificat un fond de reconstrucţie în valoare de un miliard de euro. Doar că crearea acestuia este de aşteptat să dureze ani de zile, potrivit lui Scholz. El a adăugat că o decizie privind suma exactă care va fi alocată fondului de reconstrucţie nu poate fi luată până când nu va fi evaluată amploarea totală a pagubelor provocate de inundaţii. Miercuri, Scholz a mers şi mai departe, sugerând posibilitatea acordării unui ajutor de urgenţă suplimentar pentru victime. ”Vom face ceea ce este necesar”, a declarat ministrul. Acesta a adăugat că, dacă va fi nevoie de mai mult ajutor financiar, guvernul federal şi cel de land vor pune la dispoziţie mai mulţi bani. ”Toată lumea se poate baza pe asta acum”. El s-a referit la cele şase miliarde de euro necesare pentru reconstrucţie după ultimele inundaţii majore din Germania. ”Vrem să ne asigurăm că pachetul de ajutor pentru reconstrucţie este pus la dispoziţie imediat”. Scholz a subliniat, de asemenea, angajamentul (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Jocurile Olimpice / Programul finalelor de sâmbătă, 31 iulie, de la Tokyo
Jocurile Olimpice / Programul finalelor de sâmbătă, 31 iulie, de la Tokyo
Ziua de sâmbătă programează 21 de finale pentru aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cele mai (...)
Iridex Group Salubrizare colectează deșeurile din activități de reamenajare şi reabilitare a locuințelor și deșeurile (...)
Iridex Group Salubrizare colectează deșeurile din activități de reamenajare şi reabilitare a locuințelor și deșeurile voluminoase
Colectarea deșeurilor din activități de reamenajare şi reabilitare a locuințelor, din construcții (...)
SCM Craiova a învins-o la scor pe Știința București
SCM Craiova a învins-o la scor pe Știința București
Echipa feminină de handbal SCM Craiova a susținut vineri primul joc amical de după revenirea din (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY