ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 iulie 2021

 
 

Gazeta de Sud [21/07/2021]

 
Culmea aerului condiţionat, în Gara de Nord. Cum au fost instalate
     
Culmea aerului condiţionat, în Gara de Nord. Cum au fost instalate

Culmea aerului condiţionat, în Gara de Nord. Călătorii care ajung la Gara de Nord se plâng de modul în care au fost montate aparatele de aer condiționat. Aceștia au acuzat faptul că sunt nevoiți să suporte valul de căldură. Imaginile care circulă pe rețelele de socializare arată că aparatele din holul caselor de bilete au fost montate cu partea exterioară la interior. Într-un comunicat de presă, Sucursala CF București a anunțat că a cerut firmei care a montat aparatele să remedieze problema. „Referitor la modul de amplasare a aparatelor de aer condiționat, în holul caselor de bilete; din Gara de Nord; facem următoarea precizare: Sucursala Regională CF București a solicitat firmei care a montat aparatele de aer condiționat în holul caselor de bilete, din Gara de Nord, să identifice în cel mai scurt timp o soluție corespunzătoare din punct de vedere tehnic și funcțional, pentru montarea unitătii exterioare în afara clădirii; intervenții care se vor executa fără costuri suplimentare. Personalul Garii de Nord a demontat aparatele de aer condiţionat Menționăm faptul că, personalul Garii de Nord a demontat aparatele de aer condiționat. Acestea urmează să fie repoziționate corect, din punct de vedere tehnic si funcțional. Repoziționarea este fpcută de firma responsabilă, fără costuri suplimentare. Aparatele de aer condiționat au fost achiziționate weekendul trecut. Din surse proprii ale SRCF București,pentru asigurărarea unor condiții optime pentru călătorii care optează pentru achiziția biletelor de călătorie direct de la casele de bilete. Regretăm această situație și le adresăm scuzele necesare călătorilor, asigurându-i că încercăm să remediem această problemă  în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul de presă al Sucursalei Regionalae CF București. Citeşte şi Guvernul german a aprobat un pachet de ajutor de urgenţă pentru (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):



Trimite Email  
 
Mehedinți: Băiat de 13 ani plecat de-acasă, căutat de familie
Mehedinți: Băiat de 13 ani plecat de-acasă, căutat de familie
La data de 31 iulie a.c., ora 00.04, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drobeta-Turnu (...)
Bărbat surprins de un incendiu de vegetaţie, găsit întâmplător de pompieri
Bărbat surprins de un incendiu de vegetaţie, găsit întâmplător de pompieri
Un bărbat, de 77 de ani, din localitatea Gostinari, Giurgiu, a suferit arsuri la mâini, picioare (...)
Noi reglementări pentru concediile medicale, de la 1 august
Noi reglementări pentru concediile medicale, de la 1 august
Noi reglementări referitoare la modul de acordare a concediilor medicale vor intra în vigoare (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY