ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 6 august 2021

 
 

Dobrogea News [21/07/2021]

 
Salvată de la moarte: o tânără a vrut să se arunce de la înălțime în zona carierei Bididia, pe fondul unei depresii
     
Salvată de la moarte: o tânără a vrut să se arunce de la înălțime în zona carierei Bididia, pe fondul unei depresii

Miercuri, 21 iulie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a unei femei de 36 de ani din Tulcea care era hotărâtă să se sinucidă din cauza unor decepții care i-au provocat o depresie profundă. După o negociere de aproximativ 1 oră, persoana a fost salvată prin eforturile comune ale polițiștilor, jandarmilor și pompierilor tulceni. Polițiștii împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au desfășurat activități de căutare pe raza municipiului și în zona din apropierea municipiului Tulcea. Reprezentanții județeni ai Ministerului Afacerilor Interne au demarat negocierile cu persoana în cauză pentru a o convinge să renunțe la gestul extrem. La fața locului au fost prezenți și membrii familiei acesteia care s-au alăturat misiunii de salvare a tinerei. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea pentru îngrijiri. Salvată de la moarte: o tânără a vrut să se arunce de la înălțime în zona carierei Bididia, pe fondul unei depresii first appeared on DobrogeaNews.

cititi articolul complet în Dobrogea News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY