ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 3 august 2021

 
 

Observator [21/07/2021]

 
Destinaţii romantice perfecte pentru îndrăgostiți. Cinci zone spectaculoase, ideale pentru o vacanță în doi
     
Destinaţii romantice perfecte pentru îndrăgostiți. Cinci zone spectaculoase, ideale pentru o vacanță în doi

Înconjurate mereu de prieteni, rude şi copii, unele cupluri abia dacă au parte de timp în doi. Dacă aveţi astfel de probleme, există şi soluţia: o călătorie în străinătate.

cititi articolul complet în Observator


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
În faţa valului 4, un procent important al personalului medical este încă nevaccinat. Specialiştii se tem de posibile (...)
În faţa valului 4, un procent important al personalului medical este încă nevaccinat. Specialiştii se tem de posibile noi focare în spitale
Am intrat în valul patru al pandemiei. O spun medicii care au diagnosticat 233 de români cu (...)
Filmul accidentului din Timiş soldat cu 3 morţi. Impactul a fost atât de violent că două maşini au fost aruncate pe (...)
Filmul accidentului din Timiş soldat cu 3 morţi. Impactul a fost atât de violent că două maşini au fost aruncate pe câmp: "Ne-a luat pe toţi din plin"
A fost marţea neagră pe şoselele din ţară. Nouă oameni au murit în doar câteva ore. Alte 20 de victime (...)
Animație grafică. Cum au fost îngropați de vii cei şase muncitori în Capitală. Firma primăriei lui Negoiță lucra fără (...)
Animație grafică. Cum au fost îngropați de vii cei şase muncitori în Capitală. Firma primăriei lui Negoiță lucra fără contract şi autorizație
Un şantier ilegal a ucis oameni. Doi muncitori au murit îngropaţi de vii şi alţi patru au fost (...)
[Toate articolele din: Observator +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY