ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 iulie 2021

 
 

Gândul [21/07/2021]

 
Explicații CNCAV după ce a crescut procentul de infectare în rândul persoanelor vaccinate anti-COVID: ”Vaccinurile sunt eficiente”
     
Explicații CNCAV după ce a crescut procentul de infectare în rândul persoanelor vaccinate anti-COVID: ”Vaccinurile sunt eficiente”

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) oferă explicații în legătură cu procentul crescut de infectări în rândul persoanelor vaccinate anti-COVID, transmițând că o astfel de situație este normală, iar vaccinurile […]

cititi articolul complet în Gândul


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Gândul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY