ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 6 august 2021

 
 

B1 Tv [21/07/2021]

 
Florin Răduţă, câștigătorul „X Factor 2015”, diagnosticat cu tumoră la stomac: „Vreau să fiu bine, vreau să trăiesc”
     
Florin Răduţă, câștigătorul „X Factor 2015”, diagnosticat cu tumoră la stomac: „Vreau să fiu bine, vreau să trăiesc”

Florin Răduţă, câştigătorul „X Factor 2015” trece prin clipe grele. Solistul se confruntă de şapte luni de zile cu probleme grave de sănătate. El a fost diagnosticat cu o tumoră la stomac, iar joi urmează să facă o biopsie la Spitalul Fundeni din Capitală. Artistul a făcut anunţul pe reţelele de socializare. “În ultima lună și jumătate am evitat orice fel de întrebare legată de sănătatea mea, pentru că nu m-am simțit capabil să vorbesc despre asta. Am făcut mai multe investigații la stomac și vestea, care a căzut ca din cer pentru mine și pentru ai mei, a fost că mi-au găsit o tumoare / un polip din care trebuie luată biopsie, ca să vadă dacă este canceros. Joi dimineață, urmează să fiu internat la Fundeni, ca să poată fi prelevată biopsia și să vadă ce se întâmplă. Sunt stresat, pentru că ultima dată când am încercat endoscopia nu a fost bine, iar de data asta fac cu anestezie generală. Sper să decurgă bine”, a mărturisit solistul, îngrijorat, pe pagina sa de Facebook. „Ceea ce nu am spus și mi-a arătat că trebuie să fac ceva neapărat a fost că, după acel șoc anafilactic, din luna mai, pe care l-am făcut din cauza ultimului tratament de stomac, am suferit două preinfarcturi în aceeași zi (de aceea nu mai vedeam, nu mai puteam să respir ), după care am reușit cu greu să mă pun pe picioare din luna mai. Nu cunosc motivul pentru care se întâmplă toate astea, deși sunt atât de obosit, extenuat…dar știu că Dumnezeu este lângă mine!Vreau să fac tot ce este necesar ca să se termine cu bine, indiferent de ce îmi va aduce Dumnezeu în cale. S-au făcut 7 luni în care nu reușesc să mănânc cum trebuie, să dorm cum trebuie, să ma bucur de ceea ce se întâmplă în jurul meu. Fără să am o zi fără stres, dureri, arsuri sau probleme. Tot ce îmi zic este că nu mai contează nimic, vreau să fiu bine și să trăiesc!”, a adăugat (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor (...)
Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război (...)
Înlocuirea termenului de „sex” cu cel de „gen” în noile cărți de identitate a stârnit ample (...)
Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care (...)
Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de (...)
Guvernul Cîțu a abrogat joi, prin Ordonanță de Urgență, prevederea introdusă anul trecut în contextul (...)
Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
Update 01:03: Pompierii au reușit să stingă incendiul, după o intervenție destul de dificilă. (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY