ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 6 august 2021

 
 

B1 Tv [21/07/2021]

 
INSP: Acoperirea vaccinală anti-Covid nu depășeșe 40% la nicio grupă de vârstă. Următorul val epidemic cu tulpina Delta va fi substanțial. Reintroducerea unor restricții nu poate fi exclusă
     
INSP: Acoperirea vaccinală anti-COVID nu depășeșe 40% la nicio grupă de vârstă. Următorul val epidemic cu tulpina Delta va fi substanțial. Reintroducerea unor restricții nu poate fi exclusă

Dacă în România situația este stabilă, controlul epidemiei este îngreunat la nivel internațional în bună măsură din cauza apariției unor noi variante ale virusului SARS-CoV-2, arată o analiză elaborată de INSP privind evaluarea situației și perspectivele evoluției la momentul 14 iulie 2021. Analiza INSP poate fi consultată integral AICI Analiză INSP despre situația epidemiologică și perspectivele de evoluție la momentul 14 iulie INSP notează că, potrivit datelor din platforma de prognoză europeană, la sfârșitul lunii iulie 2021 se estimează că în România se vor înregistra, în medie, între 20 și 200 de cazuri nou confirmate în fiecare zi. După depășirea vârfului epidemic, la momentul 14 iulie situația COVID-19 era pe un trend descendent în ultimele 60 de zile consecutive, iar numărul de cazuri confirmate se stabilizase în jurul bornei de 40 pe zi. La cel mai recent bilanț epidemiologic, cel din 21 iulie, au fost raportate peste 100 de îmbolnăviri nou depistate. „Vaccinarea trebuie să se afle în continuare în centrul strategiei de gestionare a COVID-19, scopul campaniei de vaccinare fiind de a reduce numărul îmbolnăvirilor, deceselor și spitalizărilor. Prin vaccinare, mai puține persoane vor dezvolta boala COVID-19 iar cei care o fac sunt mult mai puțin susceptibili de a fi spitalizați sau de a deceda. Cu toate acestea, nu toți cei cărora le este destinat vaccinul îl vor face și există unele categorii populaționale, cum ar fi copiii, pentru care vaccinul nu este încă autorizat. Chiar și atunci când sunt vaccinați, există încă șansa ca persoanele să contracteze virusul și să-l transmită. Niciun vaccin nu este 100% eficient și, la fel ca toate virusurile, Sars Cov 2 poate dezvolta mutații”, se arată în analiza INSP. Potrivit INSP, până la momentul 14 iulie, acoperirea vaccinală nu depășea 40% la nicio grupă de vârstă. În ceea ce (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor (...)
Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război (...)
Înlocuirea termenului de „sex” cu cel de „gen” în noile cărți de identitate a stârnit ample (...)
Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care (...)
Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de (...)
Guvernul Cîțu a abrogat joi, prin Ordonanță de Urgență, prevederea introdusă anul trecut în contextul (...)
Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
Update 01:03: Pompierii au reușit să stingă incendiul, după o intervenție destul de dificilă. (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY