ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 6 august 2021

 
 

B1 Tv [21/07/2021]

 
Un Bentley de București a parcat pe prima bandă a unei străzi din Iași și a blocat-o. Reacții ironice în online: „Cum să jignești omul cu amendă de 725 de lei?”
     
Un Bentley de București a parcat pe prima bandă a unei străzi din Iași și a blocat-o. Reacții ironice în online: „Cum să jignești omul cu amendă de 725 de lei?”

Șoferul unui autoturism marca Bentley cu număr de București a blocat prima bandă de circulație a unei străzi din Iași, obligându-i pe ceilalți conducători auto să încalce linia continuă pentru a reuși să își continue drumul. Un Bentley de București a parcat pe prima bandă a unei străzi din Iași și a blocat-o Incidentul a avut loc pe str. Palat din Iași, iar Poliția Locală Iași a anunțat că individul a fost sancționat cu o amendă de 725 de lei și cu o penalizare de trei puncte. Internauții au sancționat și ei gestul șoferului, cu comentarii ironice și tranșante: „Nu a avut 3 lei de parcare de ce sunteți răi”; „Am fost martor la întâmplare și ce m-a mirat a fost faptul că Bentley-ul a parcat așa în timp ce mașina de poliție era deja parcată în fața lui. Mașina scumpă nu te face nici șofer și nici om aparent”; „În Elveția, amenzile se dau în funcție de venitul individului și valoarea mașinii. Cum să jignești omul cu 725?”; „Trebuia luat și permisul. Așa era corect!”; „Pariu că dacă facea asta cineva cu un Logan era săltat de mult!”; „La ce mașină are 725 de lei sunt mărunțiș după care nici nu se apleacă”.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor (...)
Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război (...)
Înlocuirea termenului de „sex” cu cel de „gen” în noile cărți de identitate a stârnit ample (...)
Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care (...)
Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de (...)
Guvernul Cîțu a abrogat joi, prin Ordonanță de Urgență, prevederea introdusă anul trecut în contextul (...)
Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
Update 01:03: Pompierii au reușit să stingă incendiul, după o intervenție destul de dificilă. (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY