ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 3 august 2021

 
 

B1 Tv [21/07/2021]

 
Florin Cîțu, despre criza de personal de la DNA și DIICOT: „În coaliție nu au venit alte soluții în acest moment”
     
Florin Cîțu, despre criza de personal de la DNA și DIICOT: „În coaliție nu au venit alte soluții în acest moment”

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri, după ședința de Guvern, că în acest moment nu au venit alte soluții referitoare la criza de personal din DNA și din DIICOT, în afară de soluția scăderii vârstei procurorilor care intră în acete parchete dar care a fost declarată neconstituțională. Pe de altă parte, premierul a mai spus că trebuie găsită o soluție pe termen lung: “Această soluție cu ordonanță de urgență nu a fost în coaliție. Cealaltă soluție a fost aprobată în coaliție. Ea a fost declarată neconstituțională. Dacă vor veni și alte soluții pentru a rezolva criza de personal, bineînțeles că ne vom uita la ele și vom vedea ce acte normative sunt necesare. Dumneavoastră vă uitați doar la DIICOT și DNA. Eu mă uit în economie că este o criză de personal în mai multe sectoare iar în niciun sector nu sunt soluții pe termen scurt. De obicei când găsim soluțiic are încearcă să taie colțurile, nu sunt soluțiile care sunt cele mai bune de fiecare dată. Trebuie să avem o strategie pentru toate sectoarele pe termen lung. Cum aducem un personal calificat în toate sectoarele. Unde arde acolo va trebui să găsim soluții. Deocamdată, în coaliție nu au venit alte soluții în acest moment”,a  declarat premierul Florin Cîțu.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în (...)
COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
Guvernul SUA atinge obiecctivul privind vaccinarea cu cel puțin o doză pentru 70% dintre adulții, (...)
Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o (...)
Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
A trecut un an de când regele emerit Juan Carlos I a părăsit Spania, pe fondul unui scandal legat (...)
Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
Românii care petrec vacanța de vară în Grecia au parte și de momente mai puțin plăcute. Pe (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY