ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 30 iulie 2021

 
 

B1 Tv [21/07/2021]

 
Traficul feroviar pe ruta București-Constanța, întrerupt. Un tren de marfă a deraiat în drumul spre litoral
     
Traficul feroviar pe ruta București-Constanța, întrerupt. Un tren de marfă a deraiat în drumul spre litoral

Miercuri, un tren de marfă a deraiat pe Magistrala 800 București – Constanța, la kilometrul 145+350. Traficul feroviar pe Magistrala 800 este blocat la acest moment, informează Agerpres. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că circulația feroviară este întreruptă pe Magistrala 800 București-Constanța, după ce un tren de marfă a deraiat. Trafic feroviar, blocat pe ruta București Constanța Până la remedierea problemelor de la fața locului, traficul feroviar este blocat. Potrivit informațiilor oferite de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, nu au existat victime în urma accidentului. Incidentul s-a produs la doar o zi după ce un alt tren a deraiat pe ruta București – Constanța.   Linia ferată de pe ruta București – Constanța a fost distrusă, în cursul zilei de marți, pe o porțiune de cinci kilometri după ce un vagon de marfă s-a „descompus” pe drum. O piesă desprinsă din acesta, căzută pe calea ferată, a dus la deraierea unui vagon. Mecanicul de locomotivă nu și-a dat seama, așa că a continuat să circule așa încă cinci kilometri, fapt ce a dus la distrugerea porțiunii în cauză, informează clubferoviar.ro. Piesa de la un vagon al unui tren de marfă a căzut, marți dimineață, pe schimbătorul 22 stația CFR Dorobanțu km 198+800 magistrala 800, ceea a antrenat deraierea trenului în cauză. Trenul a mers până la 203+900, adică 5 km. Multe traverse și dispozitive DAM de pe schimbătorii de cale și din capul Y al stației Dorobanțu au fost distruse și la fel multe traverse de pe podul feroviar de la km 201+ (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Hackerii se folosesc de imaginea unor branduri cunoscute pentru a păcălii utilizatorii de Facebook. Înșelătorii cu (...)
Hackerii se folosesc de imaginea unor branduri cunoscute pentru a păcălii utilizatorii de Facebook. Înșelătorii cu premii și concursuri false
Hackerii folosesc o nouă metodă de scam pe Facebook. Aceștia utilizează fotografiile unor branduri (...)
Premieră: Israelul a început vaccinarea anti-COVID-19 cu a treia doză. Campania, deschisă de președintele Isaac Herzog (...)
Premieră: Israelul a început vaccinarea anti-COVID-19 cu a treia doză. Campania, deschisă de președintele Isaac Herzog (VIDEO)
Israelul a devenit, vineri, prima țară care a început administrarea celei de-a treia doze de (...)
Tot ce vrei să știi despre iris
Tot ce vrei să știi despre iris
Floarea de iris este una dintre cele mai iubite plante de grădină, care se reamarcă prin aspectul (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY