ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 iulie 2021

 
 

Ziarul Clujean [21/07/2021]

 
Beneficiile campaniilor PPC: Google Ads & Facebook Ads pentru promovarea afacerii
     
Beneficiile campaniilor PPC: Google Ads & Facebook Ads pentru promovarea afacerii

Ai auzit desigur de promovare PPC și poate te întrebi cum ar putea beneficia afacerea ta de acest gen de promovare? E bine să cunoști toate aspectele și avantajele campaniilor PPC, pentru a înțelege modul în care conduce vizitatorii spre website-ul tău, convertește clienții potențiali în clienți și îți mărește veniturile.  PPC înseamnă „Pay-Per-Click”, un model de marketing online în care agenții de publicitate sau clienții plătesc o taxă stabilită, de fiecare dată când se face clic pe unul dintre anunțurile lor online. În esență, campaniile PPC îți oferă un control direct asupra publicității online, permițând un buget fixat, anunțuri alese într-un anume scop și destinațiile de plasare ale anunțurilor. Cea mai populară formă de PPC este publicitatea sponsorizată în rezultatele căutăriilor din Google. Aceasta permite de exemplu unei agenții PPC să plaseze sume licitate pentru ca site-ul clienților să apară în primele rezultate atunci când un utilizator caută un anumit cuvânt cheie sau expresie. După cum sugerează numele „Pay-Per-Click”, clienții acestui tip de publicitate suportă o taxă numai atunci când se face clic pe reclama lor. In cadrul unei campanii PPC, Google oferă informații detaliate nu numai despre numătul de vizualizări și de click-uri , dar și permite analizarea acestor date în funcție de zona geografică, datele demografice ale utilizatorilor, ora la care sunt văzute anunțurile, etc. O agenție PPC cu experiență, poate oferi servicii complete, de la reclame Google la promovare PPC și campanii Google AdWords.   Beneficii ale publicității pay per click PPC te ajută să îți atingi mai ușor obiectivele de afaceri , modelând expunerea la nivel înalt a mărcii, ceea ce poate duce mai rapid spre vânzare.PPC este măsurabil și urmăribil . Google Ads Center permite să urmărești indicatori de performanță, cum ar fi afișările, click-urile și (...)

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY