ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 august 2021

 
 

Gazeta de Sud [21/07/2021]

 
Dolj: 76,34% – rata de promovare la examenul național de definitivat în învățământ
     
Dolj: 76,34% – rata de promovare la examenul național de definitivat în învățământ

Procentul de promovare din sesiunea 2021 (medii mai mari sau egale cu 8), înregistrat în urma desfășurării probei scrise din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământul preuniversitar, este 76,34% în județul Dolj, a conform unui comunicat de presă al ISJ Dolj. Rezultatele obținute de candidați au fost publicate miercuri, 21 iulie, ora 10.00, de către Ministerul Educației, pe site-ul dedicat. Au fost declarați promovați, înainte de înregistrarea și soluționarea eventualelor contestații, 100 de candidați cu medii între 8 și 10. „Precizăm că pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să obțină minimum media 8, calculată ca medie ponderată a notelor obținute la toate probele de examen, inclusiv proba scrisă. Nota la proba scrisă are o pondere de 70% în calculul mediei finale, care trebuie să fie de cel puțin 8 (opt) pentru promovarea examenului. La proba scrisă din această sesiune au fost prezenți 135 de candidați (%). Dintre aceștia, 4 candidați s-au retras.Astfel, din totalul celor 131 de candidaţi cu lucrări evaluate, 59 de candidați au obținut note situate pe segmentul 8 – 10. Dintre aceștia, 2 candidaţi au fost notați cu 10 (învățământ preșcolar), iar 24 candidați au primit note între 9,00 și 9.99. De asemenea, 63 de candidați au avut note între 5 și 7,99″, se mai arată în comunicatul ISJ Dolj. Conform calendarului aprobat, contestațiile se depun la centrele de examen miercuri, 21 iulie (10.00 – 20.00) și joi, 22 iulie (8.00 – 12.00). Rezultatele finale vor fi publicate în centrele de examen și pe definitivat.edu.ro, în data de 28 iulie. Cadrele didactice promovate dobândesc dreptul de practică în învățământul preuniversitar, acesta fiind, de altfel, și obiectivul acestui examen național. Prin dobândirea definitivării în învățământ, un cadru didactic depășește stadiul de debutant și poate intra pe o rută (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Studiu britanic: Persoanele vaccinate contra Covid-19 au un risc de două ori mai mic de infectare
Studiu britanic: Persoanele vaccinate contra Covid-19 au un risc de două ori mai mic de infectare
Persoanele vaccinate complet au un risc cu 50-60% mai mic de infectare cu varianta Delta a (...)
Propunerile ministrului Mihăilă. Bonuri de masă pentru vaccinați
Propunerile ministrului Mihăilă. Bonuri de masă pentru vaccinați
Bonuri de masă pentru vaccinare, este una din măsurile de accelerare a imunizării populației pe (...)
(VIDEO) Un polițist, ucis în atacul de la Pentagon
(VIDEO) Un polițist, ucis în atacul de la Pentagon
Un poliţist a fost ucis marţi într-un atac produs la câţiva metri de clădirea Pentagonului, unde a (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY