ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 iulie 2021

 
 

Gazeta de Sud [21/07/2021]

 
Varianta Delta este responsabilă de 83% din noile infecții din SUA
     
Varianta Delta este responsabilă de 83% din noile infecții din SUA

Varianta Delta a coronavirusului este responsabilă acum de 83% din noile cazuri depistate în Statele Unite, a anunțat marți dr. Rochelle Walensky, directorul CDC, în timpul unei audieri din Senatul de la Washington, relatează Live Science. „Aceasta este o creștere dramatică față de procentul de 50% [înregistrat la începutul lunii]”, a declarat aceasta, adăugând că procentul este chiar mai mare de atât în zonele cu o rată scăzută a vaccinării anti-Covid. Conform ultimelor date ale CDC; 161,5 milioane de persoane au fost imunizate în regim complet împotriva coronavirusului în Statele Unite Acestea reprezentă aproximativ 48,6% din populația totală a țării. Însă aproape două treimi din toate comitatele SUA' au o rată de vaccinare mai mică de 40%, potrivit lui Walensky. „Zonele cu o acoperire limitată a vaccinurilor permit apariția și răspândirea rapidă a variantei Delta foarte transmisibile”, a explicat acesta. Varianta Delta, sau B.1.617.2, a fost descoperită pentru prima dată în India. Apoi s-a răspândit în peste 100 de țări, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății. Se crede că această variantă a SARS-CoV-2 este cu 60% mai infecțioasă decât anterioara tulpină dominantă. Este vorba de cea Alfa, descoperită pentru prima dată în Marea Britanie. Mesajul CDC: Vaccinați-vă Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase; a afirmat în luna iunie că varianta Delta este „cea mai mare amenințare” la adresa eforturilor SUA' de a pune capăt pandemiei de COVID-19. „Motivul pentru care [varianta Delta] este atât de formidabilă ține de faptul că ea are abilitatea de a se transmite eficient de la persoană la persoană într-o manieră extraordinară, cu mult peste cea a celorlalte variante pe care le-am văzut până acum”, a reiterat acesta în timpul audierii de marți. „Acesta este motivul pentru care Delta a devenit acum (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Autoturism furat din Italia, confiscat de polițiștii de frontieră de la Vama Veche
Autoturism furat din Italia, confiscat de polițiștii de frontieră de la Vama Veche
Un bolid de lux căutat de autoritățile din Italia a fost descoperit de polițiștii de frontieră (...)
Liga 2 / Brigadă din Argeș la FC Brașov – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
Liga 2 / Brigadă din Argeș la FC Brașov – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
Formația olteană Viitorul Pandurii Târgu Jiu va debuta duminică în noul sezon al Ligii 2. Gorjenii (...)
Gorj: Accident rutier cu șase răniți la Drăguțești
Gorj: Accident rutier cu șase răniți la Drăguțești
Șase persoane au fost rănite sâmbătă, în urma unui accident rutier produs în comuna gorjeană (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY