ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 iulie 2021

 
 

B1 Tv [19/07/2021]

 
România, sub cod roșu de inundații. Angajații ISU, chemați din concediu să intervină în caz de viitură în aceste județe
     
România, sub cod roșu de inundații. Angajații ISU, chemați din concediu să intervină în caz de viitură în aceste județe

Hidrologii au emis o serie de avertizări de tip coid roșu și portocaliu de inundații, valabil pe râurile din mai multe județe din țară. Codul roșu este valabil în cursul zilei de 19 iulie, până la ora 22.00, în bazinul hidrografic Arieș, de pe raza județului Alba. Cod roșu de inundații în Alba Ca urmare a precipitațiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE PERICOL pe râurile din bazinele hidrografice: Arieș – afluenții aferenți sectorului aval confluență  râul Arieșul Mic – amonte confluență  râul Ocoliș, județul: Alba. „Se impune urmărirea evoluţiei situaţiei hidrometeorologice, în conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de fenomene hidrometeorologice periculoase având ca efect producerea de inundaţii, secetă hidrologică precum şi incidente/accidente la construcţii hidrotehnice, poluări accidentale ale cursurilor de apă şi poluări marine în zona costieră”, anunță Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor. Angajații ISU, chemați de acasă în vedere intervențiilor în caz de viitură Angajații ISU, aflați în zilele libere au fost alertați și pregătiți să plece și să intervină în zonele din Apuseni, vizate de codul roșu de inundații. Totodată, locuitorii din zonele vizate au fost alertați prin mesaje RO-Alert, informează ISU Alba, potrivit Agerpres. Cod portobaliu de inundații, valabil în peste 6 județe din România Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis o avertizare de tip cod portocaliu de inundații, valabil pe râurile din următoarele bazine hidrografice: Vișeu, Iza, Lăpuş (judeţul Maramureș),  Someșul Mare – bazin superior şi afluenţi bazin (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
Concursurile de admintere la Institutul Național al Magistraturii (INM) au fost declanșate, (...)
Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă (...)
Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (...)
Eugen Furdui, primarul localității Roșia Montană, susține că includerea Roșiei Montane în Patrimoniul (...)
Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
O mașină a fost surprinsă marți circulând pe contrasens pe breteaua de coborâre de pe autostrada A3 (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY