ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 iulie 2021

 
 

Gazeta de Sud [23/06/2021]

 
Virgil-Daniel Gruia, primarul care dezvoltă Terpeziţa cu bani europeni
     
Virgil-Daniel Gruia, primarul care dezvoltă Terpeziţa cu bani europeni

Virgil-Daniel Gruia candidează la alegerile din 27 iunie 2021 pentru funcţia de primar al comunei Terpeziţa din partea Partidului Naţional Liberal, pentru că doreşte ca localitatea sa să intre cât mai repede în liga zonelor rurale dezvoltate din România. Prosperitatea, schimbarea în bine a vieţii oamenilor din Terpeziţa reprezintă principalul obiectiv al mandatului său de primar în următorii patru ani, iar aducerea banilor europeni este pilonul de bază al dezvoltării comunei. „Comunele din România care, în ultimii 10 – 15 ani, au beneficiat de fonduri europene pentru proiecte bine realizate se află la un nivel ridicat de dezvoltare. Fie că este vorba de asfaltări de drumuri, de reţele de gaze, de reţele de apă şi canalizare, de dispensare, de şcoli, de proiecte sociale pentru persoanele vârstnice şi singure şi alte categorii de persoane defavorizate, pentru copii fără posibilităţi, pentru sprijinirea persoanelor care doresc să îşi deschidă o afacere etc., pentru toate s-au găsit soluţii acolo unde a existat voinţă şi viziune din partea primarului”, afirmă Virgil-Daniel Gruia. În comuna Terpeziţa, Virgil-Daniel Gruia a început proiecte de investiţii de anvergură în mandatul 2016-2020, iar acum doreşte să le continue, dar şi să înceapă unele noi. Din păcate, după alegerile de anul trecut, proiectele au fost blocate, iar comuna a pierdut bani. „Vreau să continuăm proiectele pe care le-am început în urmă cu cinci ani, proiecte care înscriu şi comuna noastră pe linia modernizării şi a normalităţii”, spune fostul edil. Virgil-Daniel Gruia este omul faptelor, îşi ţine promisiunile făcute şi îi place să împărtăşească cu oamenii fiecare proiect depus şi realizat. „Am vrut să ne bucurăm împreună, să le demonstrez oamenilor că putem să facem lucruri durabile şi frumoase în comuna noastră, prin care să îmbunătăţim condiţiile de trai şi să facem (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Vâlcea: Tir cu porci, răsturnat la Câineni
Vâlcea: Tir cu porci, răsturnat la Câineni
Conducătorul unui tir care circula pe Drumul Național 7, pe sensul Vâlcea-Sibiu, a pierdut (...)
Peste 1.100 de vagoane vechi zac în triajul de la Craiova
Peste 1.100 de vagoane vechi zac în triajul de la Craiova
Triajul CFR Marfă din staţia Craiova, de pe Aleea 4 Şimnic, geme de vagoane vechi. Acestea fac (...)
Funcționari condamnaţi cu suspendare pentru luare de mită
Funcționari condamnaţi cu suspendare pentru luare de mită
Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au condamnat doi funcţionari din Drobeta Turnu Severin – (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY